Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ovog proljeća stiže novi format - Zvijezde pod hipnozom
Nova TV najavljuje jedinstveni zabavni show koji preuzima kontrolu nad poznatima i hipnotizira ih

Ovog proljeća stiže novi format - "Zvijezde pod hipnozom"

Foto: Nova TV

Najbolja zabava je na Novoj TV, a osim aktualnog, najgledanijeg zabavnog programa u Hrvatskoj, ova televizijska kuća priprema i atraktivne nove formate. Jedan među njima je i jedinstveni zabavni show pod nazivom Zvijezde pod hipnozom.

Snimanje uskoro počinje, u tijeku su pripreme, a sudeći po uspješnosti u zemljama diljem svijeta u kojima se ovaj show prikazivao, ovog proljeća očekuje nas vrhunska zabava.

Format je licenca FremantleMedia, prvotno emitiran u Francuskoj 2014. godine, vraća se i s drugom sezonom 2015. na TF1, te postaje broj jedan show u danu, pobjednik udarnog termina. Godine 2014. je show emitiran i u Kanadi na TVa, dok je ukrajinska verzija showa prošle godine na New channelu polučila mega uspjeh, te su u tijeku pripreme za drugu sezonu. Za Novu TV show Zvijezde pod hipnozom producirat će FremantleHrvatska.

Producenti najavljuju pregršt zabave jer ovaj jedinstveni show preuzima kontrolu nad poznatima i dovodi ih u nevjerojatne situacije i to sve pod – hipnozom!

Ova jedinstvena emisija povest će hipnotizirane javnosti poznate osobe kroz putovanje prepuno zabave, kako za njih, tako i za sve gledatelje. Zvijezde će se naći na pola puta između sna i jave, i to sve pred kamerama ovog urnebesno zabavnog showa. Ovo je show koji donosi niz zabavnih, smiješnih, neobičnih i iznenađujućih situacija kroz koje će prolaziti hrabri sudionici ovog izazova, te će se zajedno s gledateljima zabaviti gledajući kako su ih savladali.

Jesu li naše zvijezde dovoljno otvorena uma, hoće li svi uspjeti biti hipnotizirani, ili se među zvijezdama krije i poneki skeptik i netko tko je jednostavno nepodložan hipnozi, tek ćemo vidjeti.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala