Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Uživo na Fight Channel PPV-u: Roy Jones Jr. protiv Bobbyja Gunna!
Izravni prijenos dvoboja za titulu prvaka svijeta pogledajte u noći s petka na subotu 18. 2. na Fight Channel PPV-u

Uživo na Fight Channel PPV-u: Roy Jones Jr. protiv Bobbyja Gunna!


Noć s petka na subotu 18. veljače rezervirajte za boksački spektakl iz američkog Delawarea. Bivši svjetski boksački prvak u četiri različite težinske kategorije legendarni Roy Jones Junior će rukavice ukrstiti s najpoznatijim "uličnim fajterom" današnjice i YouTube senzacijom Bobyjem Gunnom. Ulog je pojas svjetskog prvaka u cruiserweight kategoriji prema WBF verziji.

Jones Jr. je osvajao titule u 4 težinske kategorije

Tijekom dvadeset sedam godina duge profesionalne karijere, Roy Jones Junior je osvajao svjetske titule u čak četiri težinske kategorije: srednjoj, super srednjoj, poluteškoj i teškoj. Jedini je boksač u povijesti koji je uspio u tako velikom težinskom rasponu kategorija biti na samom svjetskom vrhu. Mnogi ga smatraju tehnički najboljim boksačem koji je ikada navukao rukavice, a u svoju vitrinu je spremio skalpove poput onih Bernarda Hopkinsa, Antonija Tarvera, Felixa Trinidada, Johna Ruiza, Jamesa Toneya…

U Delawareau ga čeka bivši svjetski boksački prvak u cruiser kategoriji Bobby Gunn. No, većina ovog Kanađanina bolje poznaje po njegovom "bare knuckle" pedigreu. Gunn je, naime, svjetski prvak u boksačkim mečevima golih ruku. Zbog nevjerojatne čvrstoće, mogućnosti apsorbiranja čistih udaraca i mečeva protiv razno raznih protivnika po principu "bilo kada i bilo gdje…", Gunn je i stekao nadimak "The Celtic Warrior" te je zaradio kultni status na YouTube servisu. Video zwpiei njegovih boksačkih mečeva golim rukama su pravi viralni hitovi pa ne čudi ogroman interes za meč koji su fanovi već opisali kao "znanje protiv volje" ili na engleskom "Skill vs. Will".

Gunn ima 72-0

Gunn je u isključivo profesionalnoj boksačkoj karijeri skupio 21 pobjedu i 6 poraza uz impresivnih 18 nokauta. I on je ulazio u borilište protiv legendarnih imena poput Enza Maccarinellija, Glena Johnsona, Tomasza Adameka i Jamesa Toneya. No, njegova boksačka karijera se ne može mjeriti s onom u dvobojima golih ruku. Tu je sakupio nevjerojatnih 72-0 uz 72 nokauta. Nitko na kugli zemaljskoj mu nije niti blizu.

"Velika je čast za mene biti u ringu s legendom poput Roya Jonesa. Pokušavam dogovoriti meč s njim nekoliko godina, a sada će se napokon dogoditi", rekao je zadovoljni Gunn koji će pokušati iznenaditi svijet i zaustaviti pobjednički niz Roya Jonesa Juniora.

"Znam da će Bobby Gunn doći i dati sve od sebe. On je vrlo tvrd, čvrst boksač koji ide direktno na vas. Ja ću mu pokazati zašto sam ja jedan od najboljih boksača u povijesti sporta i pokazat ću mu da ne pripada u ring sa mnom", odgovorio je Amerikanac koji u profesionalnoj karijeri ima 64 pobjede i 9 poraza. U čak 46 mečeva je slavio nokautom.

Fight Channel je osigurao televizijska prava za ovaj spektakularni “main event”, ali i za ostatak uvodnih borbi gdje će se naći nekoliko zanimljivih imena. Izravni prijenos dvoboja za titulu prvaka svijeta prema WBF verziji pogledajte u noći s petka na subotu 18. veljače na Fight Channel PPV-u.

Fightsite.hr

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala