Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ekskluzivna premjera nove HBO serije Na tuđem kauču
Od izvršnih producenata Petea Holmesa i Judda Apatowa od sutra s prikazivanjem kreće nova humoristična serija

Ekskluzivna premjera nove HBO serije "Na tuđem kauču"

Home Box Office, vodeća premium televizijska mreža s ponosom najavljuje ekskluzivnu premijeru prve epizode nove serije Na tuđem kauču, koja će na HBO kanalu biti emitirana u ponedjeljak, 20. veljače u 21:30 h.

Nove epizode emitirat će se svakog ponedjeljka u istom terminu, a serija će biti dostupna i putem HBO GO usluge videa na zahtjev već od jutarnjih sati.

Prva epizoda Na tuđem kauču biti će dostupna besplatno putem usluge HBO GO od 21. veljače.

Radnja je djelomično nadahnuta Holmesovim osobnim iskustvima u stand-up komediji a prati nadobudnog komičara Petea (Holmes) koji otkrije da ga supruga Jessica (Lauren Lapkus) vara, što ga prisiljava da se preseli u New York kako bi slijedio svoj san da postane komičar. Našavši se u gradu koji nije za one slabog srca, dosad neiskusni Pete nauči neke teške lekcije o životu i komediji nailazeći na sve vrste stand-up talenata na putu, od ciničnog gurua Artieja Langea, pretjeranog provokatora T. J.-a Millera, do dobronamjerne motivatorice Sare Silverman, i još mnogih drugih.

Dok pokušava spojiti kraj s krajem spavajući na tuđim kaučima (otuda i naslov serije), Pete pronalazi dobrotu na nevjerojatnim mjestima razvijajući se u nekoga tko prihvaća životni kaos. Ljubavno pismo stand-up komediji, Na tuđem kauču serija je o otkrivanju humora, ljepote i milosti u ludoj razbojničkoj jazbini njujorške komičarske scene.

Pete Holmes i Judd Apatow (HBO-ove Djevojke) izvršni su producenti ove osmodijelne serije koja crpi inspiraciju iz Holmesovih osobnih komičarskih iskustava nudeći pogled iza kulisa na nepredvidiv svijet stand-up komedije. Apatow također režira prvu i osmu epizodu. Izvršni suproducent je Judah Miller; a producenti su Oren Brimer, Josh Church, Igor Srubshchik i Dave Rath.

U seriji također glume Lauren Lapkus (HBO-ove Životinje) kao Peteova žena Jessica, te George Basil (Flaked) kao Leif, Jessicin ljubavnik. Među poznatim licima koja se pojavljuju kao verzije sebe samih su Dave Attell, Hannibal Burress, Artie Lange, T. J. Miller, Jim Norton, Rachael Ray i Sarah Silverman.

Sve epizode će biti dostupne i putem HBO usluga videa na zahtjev HBO GO i HBO On Demand.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala