Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pjongčang 2018 - odbrojavanje počinje
Discovery i Eurosport odbrojavanje do Olimpijskih igara počinju otkrivanjem strategije prijenosa na svim zaslonima

Pjongčang 2018 - odbrojavanje počinje

Discovery Communications i Eurosport obilježavaju godinu dana do početka ZOI u Pjongčangu i tim povodom najavljuju uredničku strategiju kojom će se voditi do početka i za vrijeme trajanja Zimskih olimpijskih igara. Eurosport će za gledatelje preko svih zaslona i servisa osigurati najbolje moguće iskustvo praćenja Olimpijskih igara, svakog trenutka, iz svih uglova, koje će povezati sve sudionike.

Eurosport tradicionalno i stručno prenosi olimpijske sportove tijekom cijele godine, a uz Discovery će Olimpijske igre moći pratiti najveći broj gledatelja do sada, na više zaslona nego ikad prije, uz pay-TV kanale i digitalne servise Eurosporta na 50 tržišta. Dodatno će free-to-air kanali u Švedskoj (Kanal 5), Norveškoj (TV Norge) i Njemačkoj (Eurosport 1 i DMAX) ekskluzivno prikazivati Olimpijske igre, a prijenos će osigurati Eurosport.

Eurosport će sa ZOI prenositi više od 100 događanja uživo i na zahtjev te osigurati pristup na svakom uređaju u bilo koje vrijeme. Time će igre u Pjongčangu biti do sada najbolje digitalno pokrivene diljem Europe, gledateljima će biti dostupan svaki trenutak akcije s borilišta, a dodatno će se graditi interakcija s korisnicima na digitalnim stranicama u vlasništvu Discoveryja (uključujući eurosport.com), te na društvenim mrežama.

JB Perrette, predsjednik i izvršni direktor Discovery Networks Internationala je izjavio: "Odluka da redefiniramo iskustvo gledanja Olimpijskih igara i potaknemo angažiranje ljudi diljem Europe je odvažna i mi je namjeravamo ostvariti. Discovery kao kompanija dijeli vrijednosti koje promoviraju Olimpijske igre i drago nam je da možemo prenijeti priče o ljudskim ambicijama, žrtvi i uspjehu."

"Discovery i Eurosport sa sveobuhvatnim prijenosom Olimpijskih igara, koji će pokrivati svaki trenutak, iz svakog ugla i povezati sve sudionike, nastavljaju biti predvodnici u industriji."

"Odbrojavanje dana do početka ZOI u Pjongčangu je počelo i mi ubrzano krećemo u ostvarivanje zajedničke vizije s našim stručnjacima i suradnicima u Europi."

Peter Hutton, izvršni direktor Eurosporta je dodao: "Gledateljima ćemo ponuditi nešto potpuno drugačije, priliku da prate sve svoje omiljene sportaše, svaki sport i svaki njima bitan trenutak. Drago nam je da možemo predstaviti uredničku strategiju koja će sve to omogućiti i koja će ZOI u Pjongčangu učiniti prvim digitalnim OI u Europi."

"Ključno je obožavateljima sporta omogućiti praćenje svakog trenutka s Olimpijskih igara uživo. Mi ćemo ići dalje nego ikoja televizijska kuća do sada, kroz ekskluzivan pristup na terenima i strateškim pozicioniranjem sadržaja oko četiri temelja: uživo, inovacije, ljudi, atmosfera."

U odbrojavanju do početka i tijekom Olimpijskih igara, Eurosport će prikazivati duge i kratke forme olimpijskog sadržaja koji će se temeljiti na:

- Uživo: prijenos svakog trenutka Olimpijskih igara i prijenos olimpijskih sportova tijekom cijele godine
- Inovacije: privlačenje mlađe publike korištenjem najmodernije tehnologije poput virtualne stvarnosti (VR)
- Ljudi: novi sveobuhvatni pristup koji uključuje poznate osobe i stručnjake koji obožavateljima približavaju njihove sportske junake i ekipu koja ih okružuje
- Atmosfera: Pjongčang je vjerojatno za mnoge navijače nova destinacija, pa će im program sadržajno približiti bogatu kulturu Južne Koreje.

ZOI u Pjongčangu 2018. su prve Olimpijske igre koje Eurosport prenosi diljem Europe. Discovery Communications ima ekskluzivna multimedijalna prava na prijenos OI 2018-2024. za 50 europskih zemalja i teritorija, što je zajedno s Međunarodnim olimpijskim odborom objavljeno u lipnju 2015.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala