Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 4.2.
Subotnja večer je u znaku serija i nekoliko omiljenih filmova

TV Preporuke dana – Subota 4.2.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 4.2.

SERIJE

Fawlty Towers, HTV 3 u 21:25 sati
Sybil je u bolnici jer joj je nokat na nozi urastao u meso, ali i dalje zanovijeta preko telefona. Tijekom kaotične protupožarne vježbe Basila onesvijesti sobova glava. Zadobije potres mozga, no pobjegne iz bolnice i s mnogo se takta pobrine za skupinu njemačkih turista.

Carstvo poroka, HTV 2 u 21:45 sati
Nuckyja i Margaret muči ista dvojba i u Atlantic Cityju će naći zajedničku točku. Luciano na sastanku s Caponeom u Chicagu sreće starog neprijatelja. Sally Wheet na Kubi obavlja plaćanje u jeku nemira pred mogući ustanak. 1884. mladi Nucky Eliu pokazuje kako živi druga strana i penje se još više na Komodorovoj ljestvici.

FILMOVI

Knjiga o džungli, RTL u 20 sati
Pred nama je posljednji film koji je producirao Walt Disney, preminuvši u vrijeme njegova nastajanja, te je svakako najomiljenija ekranizacija ove klasične priče i najljepša uspomena na Walta Disneyja.

Napokon Polly, HTV 1 u 20:05 sati
Kako povezati život bez ikakvih rizika i romantičnu ljubavnu aferu ispunjenu neočekivanim zapletima, pokazat će nam redatelj John Hamburg koji nam je pripremio još jednu urnebesnu komediju s vrhunskim komičarima, Benom Stillerom i Jennifer Aniston u naslovnim ulogama.

Sumrak, RTL u 21:40 sati
Bella Swan oduvijek je bila drugačija. Kada se njena majka preuda i ode živjeti s novim suprugom na Floridu, Bella odlučuje živjeti sa svojim ocem u malom kišnom gradiću Forksu gdje upozna mladića Edwarda koji je najneobičnija osoba koju je ona ikad upoznala. Edward trči brže od ikoga, golim rukama zaustavlja automobile i nije ostario od 1918. On je vampir...

Brzi i mrtvi, HTV 1 u 22:10 sati
Kritike su za film bile prilično dobre hvaleći rijedak hommage klasičnim špageti-vesternima Sergia Leonea. U filmu nastupa vrlo mladi Leonado DiCaprio.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala