Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 29.1.
Današnja večer nudi finale SP u rukometu, razne serije na HTV-u 2, novu glazbenu emisiju na RTL-u i filmove

TV Preporuke dana – Nedjelja 29.1.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 29.1. Ne propustile u 20:40 sati na RTL-u finale SP u rukometu.

SERIJE

Vikinzi, HTV 2 u 22 sata
Stanovnici Kattegata kude Ragnara i govore da su mu bogovi okrenuli leđa dok on pokušava okupiti ratnike za pohod na Wessex. Bjorn se sprema ostvariti svoj san i zaploviti prema Sredozemlju.

Crna Guja, HTV 2 u 23:45 sati
Budući da se kralj otputio u rat, Edmund pokuša diskreditirati pravo princa Harryja kao prvog prestolonasljednika. No, umjesto toga, on i Baldrick zamalo dovedu u pitanje zakonitost njegova vlastita podrijetla.

FILMOVI

Goldfinger, Doma TV u 20 sati
U ovom trećem filmu iz serijala o Jamesu Bondu pojavljuje se jedan od najfascinantnijih zločinaca koje je izmislio pisac Ian Fleming. Goldfingera glumi veliki njemački glumac Gert Froebe...

Nedokazana krivnja, HTV 2 u 20 sati
Državni tužitelj Rusty Sabich (Harrison Ford) zaljubi se u privlačnu i ambicioznu kolegicu Carolyn Polhemus i s njom ima kratkotrajnu izvanbračnu vezu. Carolyn ga ostavi zbog drugog muškarca, a ubrzo nakon toga pronađena je u svom stanu silovana i ubijena.

Ludi provod u Rimu, RTL u 21:50 sati
Kristen Bell i Josh Duhamel zvijezde su ove romantične komedije o simpatičnoj djevojci koja upada u niz urnebesnih situacija nakon što ukrade novčić iz fontane ljubavi.

Atentat, HTV 1 u 22:35 sati
Film libanonskog redatelja Ziada Doueirija temelji se na romanu Yasmine Khadra, a osvojio je mnogobrojna priznanja na festivalima diljem svijeta.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala