Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stiže film o Dannyju Treju
Dokumentarni film pratit će život Dannyja Treja od izlaska iz zatvora do njegovog uspona

Stiže film o Dannyju Treju

Život Dannyja Treja uskoro će postati tema novog dokumentarnog filma pod nazivom Inmate #1: The Rise of Danny Trejo. Pod redateljskom palicom Bretta Harveyja, film će donijeti priču o njegovom burnom odrastanju, od ranih dana drogiranja, vremena provedenog u zatvoru do odbacivanja svih poroka i uspona ka slavi.

Trejo će iz prve ruke objasniti kako mu je bilo u zatvoru, kako se osjećao kada je dobio drugu priliku te je promijenio svoj život te postao filmska zvijezda koja doprinosi zajednici.

"Danas je Danny Trejo umjerena, dobronamjerna i jedna od najljubaznijih osoba koju ćeš upoznati. Ali nije uvijek bio takav.", otkriva producent Adam Scorgie. "Odrastao je na opasnim ulicama Pacoime u Kaliforniji gdje ga je odgajao ujak, narkoman i oružani pljačkaš. Do svoje 12 godine već je probao heroin. Kada je imao 15 je prvi puta završio u zatvoru. Sa 23 je završio u San Quentinu radi prodaje vrećice heroina vrijedne 30 000 dolara tajnom agentu."

Nakon što je 1969. izašao iz zatvora Trejo je počeo savjetovati tinejdžere koji su se navukli na drogu te je počeo raditi kao trener boksa. 1985. se našao na setu filma Runaway Train gdje je trebao pomoći Ericu Robertsu oko boksanja i tu je sve počelo. Od tada je radio sa velikanima kao što su Quentin Tarantino, Antoine Fuqua, Michael Mann, Ivan Reitman i Robert Rodriguez.

Ovo nije prvi dokumentarac o zanimljivom životu Dannyja Treja. 2005. je izašao film Champion, hvaljeni dokumentarac Joea Eckardta.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala