Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Peter Dinklage ulazi u Marvelov svijet
Zvijezda serije "Igra prijestolja" nalazi se u pregovorima za ulogu u dvodijelom spektaklu "Avengers: Infinity War"

Peter Dinklage ulazi u Marvelov svijet

Marvel je već u pripremama za svoj sljedeći mega film Avengers: Infinity War. Film bi trebao biti u dva dijela, a čini se kako su već počeli sa okupljanjem glumačke ekipe. Nove vijesti otkrivaju kako se Peter Dinklage, zvijezda Igre prijestolja, trenutno nalazi u početnoj fazi pregovora.

Uatu je dio vanzemaljske vrste The Watchersa, koji su raspoređeni diljem svemira kako bi držali na oku druge vrste. Uatu je zadužen za Zemlju i njen Sunčev sustav. On je altruist te je zbog toga mnogo puta prekršio svoju zakletvu da isključivo promatra kako bi pomogao čovječanstvu.

Lik Uatua prvi se put pojavio u stripu Fantastična četvorka, a kako su prava na njih još uvijek u rukama 20th Century Foxa pitanje je može li Marvel uopće upotrijebiti tog lika ili ne. S obzirom da je sve ovo za sada samo nagađanje tko zna kako će na kraju biti.

Što se tiče Infinity War filma, čiji nastavak još nije dobio naziv, svakako očekujemo niz likova. Nedavno je objavljeno kako će se kolektivu pridružiti Spider-Man odnosno Tom Holland i Gamora iz Čuvara galaksije, koju utjelovljuje Zoe Saldana.

Anthony i Joe Russo režirat će prvi film, koji u kinima očekujemo 4. svibnja 2018. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    1 3
    1808740402 lukas abramović @ 13.1.2017. 15:09

    Ovako, samo hoću reći da bi ste se mogli malo bolje informirati.

    Mislim, Tko sam ja da vam govorim? Ali u ovom tekstu ima jedna nepremostiva greška.

    Infinity War je prije trebao biti u dva dijela, ali MARVEL je još prošlog ljeta najavio da će se tako zvati samo treći dio, a četvrti će imati vlastiti naslov koji još nije najavljen. I još je odavno najavljeno da će braća Russo režirati i ovaj film, ali i četvrti dio iz razloga jer će se Infinity War i Osvetnici 4 snimati zajedno. Braća Russo su čak rekla da će možda jedan dan snimati jedan, a drugi dan drugi film.

    Snimanje službeno počinje 25. siječnja u Škotskoj i trajati će sve do najesen.

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala