Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 7.1.
Danas su na rasporedu razni filmovi uz tek koju seriju

TV Preporuke dana – Subota 7.1.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu 7.1.

SERIJE

Taoci, Doma TV u 22:10 sati
Ellenina sestra Lauren neočekivano se pojavljuje u njihovoj kući, a Duncan prisiljava Ellen da je se riješi bez izazivanja sumnje. Istodobno, Tajna služba opet ispituje Ellen koja mora ostati hladnokrvna kada otkrije da ispitivanju prisustvuje i Duncan.

Vino u krvi, HTV 2 u 23:45 sati
Benjamin Lebel i njegov pomoćnik Silvere Dugain idu u Angouleme na otvaranje podruma Arthura Salacroua, starog Benjaminovog poznanika. Benjamin je upoznao Arthura dok je na Madagaskaru istraživao i procjenjivao vinorodna područja. Tada su se njih dvojica našli u unakrsnoj vatri iz koje ih je Arthur kao bivši legionar uspješno izvukao.

FILMOVI

Nebesa, RTL u 20 sati
Fantastičan animirani film prati poletnu priču o 78. godišnjem prodavaču balona Carlu Fredricksenu, koji napokon ispunjava svoj životni san o velikoj pustolovini kada zaveže tisuće balona za svoju kuću i odleti u divljine Južne Amerike. No, on prekasno otkriva da se na put ukrcala i njegova najveća noćna mora: pretjerano optimističan osmogodišnji izviđač imenom Russell. Njihovo putovanje u izgubljeni svijet, gdje će susresti neke neobične, egzotične i iznenađujuće likove puno je humora, emocija i divlje maštovitih pustolovina.

Transformeri, RTL u 21:45 sati
Ekranizacija popularnog serijala o avanturama svemirskih robota i njihovoj potrazi za moćnim izvorom energije. Unatoč podijeljnim kritikama film je poharao kinu blagajne i ostvario zaradu od 704 milijuna dolara. Peti film o Transformerima ove godine stiže u kina.

Tajne petog staleža: Istinita priča o aferi Wikileaks, HTV 1 u 22:20 sati
Peti stalež u modernoj terminologiji označava bloggere i pripadnike alternativnog novinarstva. Ovaj film prikazuje njihovu misiju otkrivanja prijevara i korupcije u vladajućim slojevima, te izrastanje u organizaciju od čijih su informacija strahovali najmoćniji.

Jedini preživjeli, Nova TV u 22:40 sati
Priča o o četvorici Navy SEALsa na tajnom zadatku čija je misija neutralizirati al-Qaedinog operativca koji je bio bliski suradnik Osame bin Ladena. Četvorica vojnika nađe se pred moralnom dilemom kada im se približe obični pastiri no uskoro shvate da su upali u zasjedu te da ih okružuje stotinu talibana spremnih na borbu. Suočeni sa nezamislivim uvjetima, četvorica muškaraca nađu se u borbi za preživljavanje...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala