Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Woody Harrelson pridružuje se Han Solo spin-offu
Ukoliko postignu dogovor Harrelson bi se trebao naći u mentorskoj ulozi u novom filmu iz franšize "Ratova zvijezda"

Woody Harrelson pridružuje se Han Solo spin-offu

Woody Harrelson nalazi se u pregovorima oko uloge u još neimenovanom Han Solo spin-off filmu.

Glumac bi se trebao naći u mentorskoj ulozi u prequelu smještenom prije fillma Ratovi zvijezda: Nova nada. Tako bi se pridružio Aldenu Ehrenreichu, koji se nalazi u glavnoj ulozi.

Ukoliko Harrelson pristane na ulogu u ovom filmu to bi za njega bila već druga takva uloga u jednoj franšizi jer se u sličnoj našao u Igrama gladi.

Drugi potvrđeni glumci za ovaj film su Donald Glover, koji će glumiti mladog Landa Calrissiana i Emilia Clarke, koj bi trebala biti romantični interes Hana Sola. Radnja filma trebala bi se fokusirati na vrijeme prije no što smo upoznali zloglasnog svemirskog krijumčara i kako je postao to što je.

Prošle smo godine imali prvi spin-off Ratova zvijezda, film Rogue One: Priča iz Ratova zvijezda, koja je u manje od mjesec dana prikazivanja zaradila preko 800 milijuna dolara. Ove godine nas čeka Star Wars: Episode VIII, koja prati događanja iz filma Sila se budi, a Han Solo i njegov film na redu su sljedeće godine. Za saad još stoji datum izlaska 25. svibnja 2018. iako bi navodno taj datum trebao biti promijenjen na 13. prosinac iste godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    blackskywalker blackskywalker @ 5.1.2017. 20:33
    Gorlock......imas moju preporuku.....odi pogleadti Rogue One u kino.....po meni je bolji film od I, II, III i VII.....odlicna prica ali osjeti se "duh" star warsa.....odi u kino i neces se razocarati i obrati pozornost na negativca Krennica....neznam kako se zove glumac ali ga ke odlicno odglumio.....
  • #1
    0 0
    gorlock gorlock @ 4.1.2017. 21:14

    Baš sam se pitao kako dobar serijal učiniti besmislenim?

    Da se razumijemo veliki sam poklonik Ratova zvijeza naravno tada jedina 3 filma a danas poznata kao IV, V i VI nastavaka.

    Pa sam se kriomice veselio I, II i III dijelu koji su meni kao fanu prošli ajmo reći OK, a potom je izašao VII dio koji je udahnuo novi život u ovaj serijal. Upravo taj VII Sila se budi mi je osobno bolji nego sva prva tri zajedno (I,II i III).

    Prošle godine izlazi taj Rogue One: Priča iz Ratova koji nisam još pogledao, a sada i najava ovog nekog novog spina.

    Mislim da je ipak malo previše. Jedva čekam VIII nastavak i završni IX ali ove neke me baš ništa niti ne privlači da ih gledam.

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala