Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nagradna igra: AXN poklon paket!
Za kraj godine vas čekaju odlični filmovi na AXN Adriji, ali i nagradna igra!

Nagradna igra: AXN poklon paket!

Uspješnu 2016. godinu AXN Adria završit će jednako atraktivno, duhovito i nabijeno akcijom kao u dosadašnjih dvanaest mjeseci. Zadnja dva dana u godini obilježit će maratoni serijala i veliki blockbusteri. Osim toga, imate priliku osvojiti AXN poklon paket u kojem se nalazi AXN USB punjač za mob i AXN čaša!

Sve što trebate jest prijaviti se za nagradnu igru na našoj Facebook stranici na kojoj ćemo u petak u 18 sati izabrati dvoje sretnika kojima putuju ove super nagrade!

Nakon nagradne igre pogledajte što vas sve čeka na AXN Adriji. Petak, 30. prosinca započinje s četiri epizode Umorstvo, napisala je (od 6:15 do 9:30), trima epizodama četvrte sezone Elementary-ja (od 9:30 do 11:55) te čak pet djelova sci fi serijala Izgubljena djevojka (od 11:55 do 16:25). Sredina poslijepodneva pripast će braći Charlieu i Donu Eppsu koji rješavaju zločine oslanjajući se i na policijske metode i na matematiku kako bi rješili zločine u hit seriji Brojevi (od 16:25 do 19:10).

Filmske uspješnice kreću od 19:10 komedijom Rat navijačica u kojoj Shawn Colfax i Nick Brady, dvojica najpopularnijih učenika svoje srednje škole nogometni trening kamp zamjene navijačkim. Napeti akcijski triler Taoci iz dubina s Ericom Robertsom u glavnoj ulozi donosi od 21:00 priču o otetoj nuklearnoj podmornici. Grupa plaćenika preuzela ju je uz pomoći kapetana posade i postavila šokantan ultimatum Washingtonu i svjetskom miru.

Remek djelo Quentina Tarantina Odbjegli Django na programu je u 22:45. Uz pomoć njemačkog lovca na glave oslobođeni rob kreće osloboditi suprugu koju drži okrutni vlasnik plantaže. U jednom od najvećih filmova 2012. briljiraju Jamie Foxx, Christoph Waltz i Leonardo DiCaprio.

Filmska večer u petak završava odličnim trilerom Podstanar, na programu od 1:50, u kojem mladi par renta sobu nepoznatom mladiću koji bi mogao imati veze sa serijom okrutnih umorstava. U glavnim rolama nalaze se Alfred Molina i Hope Davis.

Posljednjeg dana 2016. godine od jutra, pa sve do ranog posljepodneva na programu su serije Umorstvo, napisala je (od 6:30 do 9:50), Elementary (od 9:50 do 12:20) i Izgubljena djevojka (od 12:20 do 16:00). Romantična komedija Hitch – doktor za ljubav s Willom Smithom, Kevinom Jamesom i Evom Mendes na programu je u 16:00. Od 18:20 do 21:00 na rasporedu su po jedna epizoda NCIS frašize –NCIS New Orleans,NCIS LA i originalan NCIS serijal. Posljednji film godine je blockbuster Da Vincijev Kod, redatelja Rona Howarda. Ubojstvo u Louvreu i znakovi u Da Vincijevim djelima vodit će Roberta Langdona i Sophie Neveu do tajne religije čuvane od misterioznog društva, a čije otkriće bi moglo uzdrmati temelje samog kršćanstva. Film je dakako napravljen prema bestselleru Dana Browna, a u glavnim ulogama su sjajni Tom Hanks i Audrey Tautou. Da Vincijev Kod je na programu AXN Adrie od 21:00.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala