Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stara i Nova godina na HBO-u
Dočekajte 2017. godinu uz velike hitove

Stara i Nova godina na HBO-u

31. prosinac

Belgijska komedija fantazija Potpuno novi zavjet (The Brand New Testament) dobitnik je 11 nagrada i 15 nominacija na različitim svjetskim filmskim festivalima, a emitirat će se 31. prosinca u 14:25 h na Cinemax-u. Bog postoji. On je gad. Užasan je prema svojoj supruzi i kćeri. O njegovu sinu puno smo toga čuli, ali o njegovoj kćeri veoma malo. Njezino je ime Ea i ima deset godina. Jednog dana odluči se pobuniti protiv svog oca…

U uspavanom talijanskom selu Malena (Monica Bellucci), najljepša žena u mjestu, postaje tema sve brojnijih zlobnih ogovaranja među pohotnim mještanima i njihovim ljubomornim suprugama, ali samo će mladi Renato saznati njezinu zagonetnu neispričanu priču. Talijansku romantičnu dramu Malena pogledajte 31. prosinca u 18:55 h na Cinemax-u 2.

Kapetan Amerika: Ratnik zime (Captain America: The Winter Soldier) biti će prikazan 31. prosinca u 20.00h na HBO-u a prati priču dvije godine poslije Bitke za New York gdje Steve pokušava prigrliti svoju ulogu u modernom svijetu i udružuje se s Crnom Udovicom i Falconom da razotkrije urotu unutar S.H.I.E.L.D.-a i suoči se s tajanstvenim plaćenikom – Ratnikom Zime.

Tinejdžer Zach mora udružiti snage s Hannom, kćeri autora popularnih horor-romana za djecu R. L. Stinea, nakon što se piščevi imaginarni demoni oslobode i počnu terorizirati grad Madison u Delawareu. Čudovišta iz susjedstva (Goosebumps) pogledajte 31.prosinca u 20.40 h na HBO 2.

U hororu nominiranom za Oscara Carrie, prema prvom romanu Stephena Kinga, Sissy Spacek igra Carrie, sramežljivu, usamljenu 17-godišnjakinju koja oslobađa svoje telekinetičke moći nakon što je kolege ponize na maturalnom plesu a na programu Cinemax-a biti će 31. prosinca u 20.50 h.

Sarah Jessica Parker vraća se na HBO u novoj humorističnoj seriji Rastava (Divorce). Ona igra Frances, ženu koja iznenada počinje preispitivati svoj život i brak te otkriva da su čist prekid i novi početak teži nego što je mislila. Prva sezona serije biti će emitirana 31. prosinca od 21 h na HBO 3.

Posljednja vožnja u Darwin (Last Cab to Darwin) biti će na programu Cinemax-a 2 31. prosinca u 21.45 h a prati priču o Rexu, taksistu iz Broken Hilla, kojem priopće da neće još dugo živjeti, on krene na epsko putovanje u Darwin s ciljem da umre kako sam želi, ali putem shvati da prije nego što okončaš svoj život, moraš ga i proživjeti.

1. siječanj

Tijekom putovanja u Indiju lijepa Ruth pada pod utjecaj karizmatičnog vjerskog gurua. Kad se vrati kući u Australiju, njezini očajni roditelji unajmljuju P. J. Watersa, mačo savjetnika koji reprogramira članove vjerskih kultova...Australski film Sveti dim (Holy Smoke) predvođen Kate Winslet ne propustite 01. siječnja 2017 u 13.00 h na Cinemax-u 2.

Seriju je osmislila i u njoj glavnu ulogu ima Lena Dunham, a riječ je o komičnom pogledu na razna poniženja i rijetke trijumfe skupine djevojaka u ranim 20-ima koje žive u New Yorku. Drugu sezonu serije Djevojke (Girls II) pogledajte 1. siječnja 2017 od 13.15 h na HBO 3.

Drama Gradovi na papiru (Paper Towns) biti će prikazana 01. siječnja 2017 u 15:20 h na HBO 2.Priča o odrastanju prati Quentina i njegovu zagonetnu susjedu Margo. Nakon što ga odvede na cjelonoćnu avanturu, Margo nestaje ostavljajući za sobom zagonetne tragove koje Quentin i njegovi prijatelji slijede na putovanju života.

Film Favorit iz sjene (The Dark Horse) biti će prikazan 01. siječnja 2017 u 16.25 h na Cinemax-u a temeljen je na stvarnoj priči o Genesisu Potiniju, sjajnom novozelandskom šahistu koji je patio od teškog bipolarnog poremećaja i borio se za budućnost djece iz siromašnih slojeva sve do svoje smrti 2011.

Suburra istražuje rimski svijet organiziranoga kriminala kroz priču o gangsteru znanom kao Samuraj. On želi luku u Ostiji pretvoriti u kockarsku oazu te dobiva zaštitu korumpiranog političara i moćnog kardinala.Talijanski krimi triler koji je ujedno i dobitnik mnogih nagrada struke, prikazati će se 01.siječnja 2017 u 20.00 h na Cinemax-u.

Na misiji na Mars astronauta Marka Watneyja (Matt Damon) proglase mrtvim nakon strašne oluje te ga posada ostavi za sobom. Ali Mark je preživio. Sada se mora osloniti na svoju inventivnost i pamet da preživi i pronađe način da javi Zemlji da je živ u akcijskoj SF priči Marsovac (The Martian) koje će biti prikazana 01. siječnja 2017 u 22.25 h na HBO-u.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala