Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova najava za Twin Peaks
Nakon pregovora, odustajanja i vraćanja, dobili smo dokaz o sudjelovanju Davida Lyncha u novim nastavcima

Nova najava za "Twin Peaks"

Showtime je najavio povratak serije Twin Peaks prije više od dvije godine. Od tada smo doživjeli odlazak (i povratak) jednog od tvoraca serije Davida Lyncha, povratak mnogih omiljenih likova i nekoliko novopridošlih te s nestrpljenjem pratio tajnovitu produkciju svih epizoda.

Kako je sve i dalje obavijeno velom tajne do sada nismo imali prilike vidjeti baš nikakve snimke iz novih nastavaka. Iako su postojali neki teaseri, prave kadrove novih epizoda uspješno su sakrivali. Do sada.

Showtime nas je napokon počastio prvom scenom iz oživljene serije. U njoj David Lynch kao Gordon Cole jede krafnu. I to je to. On jede krafnu u teaseru nazvanom "David Lynch vraća se kao Gordon Cole" i to je jedina prikazana scena uz poznatu glazbenu temu Angela Badalamentija.

Gordon Cole je lik kojeg je Lynch glumio i u originalnoj seriji i u filmu Vatro hodaj sa mnom 1992. Kao povremeni gost u seriji Cole je bio nadređeni agentu Cooperu (Kyle MacLachlan). Uvijek sa slušnim aparatom, Cole je govorio vrlo glasno no sluh mu se vratio kada bi bio u blizini konobarice Shelly (Madchen Amick), u koju je bio zaljubljen. U video klipu vidimo kako Cole i dalje nosi svoj slušni aparat, iako je najavljeno kako će se i Shelly vratiti u novoj sezoni.

Naravno, novi nam teaser ne otkriva apsolutno ništa, kao ni ostali do sada te samo potiče neka nova pitanja. Kada ćemo na njih dobiti odgovor ne znamo jer službeni datum izlaska još nije poznat, ali bi navodno trebao biti negdje na proljeće 2017. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala