Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ljubitelji Pottera, pozor: ovu nedjelju igramo KOZu: Harry Potter Edition!
Kviz vas čeka u nedjelju, 18. prosinca, s početkom u 19 sati u prostoru kluba Metropolis

Ljubitelji Pottera, pozor: ovu nedjelju igramo KOZu: Harry Potter Edition!

U nedjelju, 18. prosinca, s početkom u 19 sati u prostoru kluba Metropolis na zagrebačkoj Aveniji Dubrovnik 10 održat ćemo svoj prvi kviz posvećen svijetu malog čarobnjaka koji nas je počeo fascinirati još tamo početkom ovog tisućljeća. Jako smo sretni što vam možemo predstaviti našu KOZu: Harry Potter Edition!

Pod vodstvom jednog od duhovitijih bezjaka Gorana Vugrineca Goca okupit ćemo se na ovoj kvizaškoj fešti znanja o svijetu koji je još tamo u nagužvanom vlaku između Manchestera i Londona početkom devedesetih počela razvijati J. K. Rowling. Pripremili smo vam više od stotinu pitanja, raznovrsne i izazovne kategorije i, u suradnji s dragim nam sponzorima, zbilja lijepe nagrade za one najuspješnije i najsretnije među vama.

Kviz se igra u ekipama, a svaki tim može se sastojati od minimalno dva i maksimalno četiri člana. Ulaznica se naplaćuje 20 kuna po natjecatelju, a svoje mjesto na prvoj Harry Potter KOZi možete rezervirati na ovaj način:

  1. slanjem mejla na [email protected] („prijava za KOZu: Harry Potter Edition“ u naslov mejla, ime ekipe i broj članova u sadržaj)
  2. slanjem SMS-a na 091 1179 329 („prijava za KOZu: Harry Potter Edition – ime ekipe: ______, broj članova: ___“)
  3. slanjem privatne poruke našoj službenoj Facebook stranici
  4. ispunjavanjem ovog jednostavnog obrasca

Brojne nagrade omogućili su naši vjerni sponzori Pickbox, HBO, KSET,Roomescape by Fox in a Box, Paintball FLEKA, Tehnički muzej Nikola Tesla, Muzej prekinutih veza, Nextbike, Zmajska pivovara i Maraska, uz mogućnost naknadnog predstavljanja još pokojeg odličnog asa iz rukava.

Vidimo se u nedjelju na prvom KOZa: Harry Potter Edition kvizu!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala