Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Otkrijte svijet Mariah Carey!
Serija "Mariah's World" starta večeras na kanalu E! i prikazivat će se nedjeljom u 20 sati

Otkrijte svijet Mariah Carey!

Dokumentarna serija od osam epizoda približit će publici život super zvijezde, uspon profesionalne karijere i komplicirane privatne odnose. Premijerna epizoda serije Mariah's World će biti emitirana 11. prosinca u 20:00h na kanalu E!

Serija Mariah’s World na kanalu E! omogućiti će ljubiteljima, poznavateljima te manje upućenim gledateljima da zavire u život nagrađivane pjevačice, skladateljice i legende Mariah Carey. U osam epizoda Mariah se susreće s preokupiranošću i manjkom vremena dok odlazi na svjetsku turneju, planira vjenčanje i obavlja ulogu brižne majke svojim blizancima.

Mariah’s World će imati premijeru na kanalu E! 11. prosinca u 20:00 sati. Dokumentarni serijal će zahvaljujući kanalu E! istodobno biti emitiran na 15 međunarodnih televizija diljem Sjeverne Amerike, Europe, Azije, Australije, Novog Zelanda, Afrike i Latinske Amerike.

Kad Mariah nije preokupirana svjetskim turnejama ili uživanjem u luksuznim kupkama sa dijamantima, ona revidira profesionalnu karijeru i dovodi Stellu Bullochnikov na mjesto svog novog, beskompromisnog menadžera. Stella je odlučna preuzeti kormilo i pritegnuti stvari, što neke iz Mariahine velike pratnje, koju među ostalima čine kreativni direktor, frizeri, šminkeri i plesači, dovodi do ludila. Dio Stelline zadaće je da Mariahinu karijeru podigne na još viši nivo, uključujući i njenu prvu svjetsku turneju nakon više od jednog desetljeća. U timu koji čine jake ličnosti, sukobi su česti a tenzije uvećane, što ostavlja divu kao na iglama. Prioritet u Mariahinom životu je vrijeme koje provodi sa svojom djecom pa će joj se ona pridružiti i na turneji. Između uloge majke i napornog rada kako bi svake večeri na sceni pružila svoje najbolje izdanje, ona pokušava pronaći vrijeme i za planiranje vjenčanja. Izvan bliceva i obožavatelja, Mariah’s World je bajka za koju bi mnogi poželjeli da je njihova stvarnost.

Najprodavaniji ženski izvođač svih vremena, s više od 220 milijuna prodanih albuma i osamnaest singlova na prvom mjestu slušanosti, najviše za jednog solo izvođača u povijesti, Mariah Carey je blistavi talent koji oduševljava publiku već četvrtinu stoljeća. Kao pjevačica, skladateljica i producentica, Carey posjeduje pet Grammy nagrada, 21 Američku glazbenu nagradu te 14 Billboardovih glazbenih nagrada. DObitnica je prestižne BMI (Broadcast Music Inc.) Icon Award, među mnogim drugim nagradama, i proglašena je za Billboardovog izvođača desetljeća, a dobitnik je i World Music Awards za najprodavanijeg ženskog izvođača milenija. Mariah Carey u svojoj vitrini ima i Congressional Award, velikodušno poklanjajući svoje vrijeme i energiju različitim filanstropskim organizacijama kao što su Save the Music, World Hunger Relief, Elton John AIDS Foundation i Make-A-Wish Foundation, koji je 2006. godine Wish Icon Award nazvao po njoj i trajno je ustanovio pod nazivom Mariah Carey Wish Icon Award.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala