Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Fight Channel vam donosi Bellator 167: Caldwel vs. Taimanglo 2
Caldwell vs. Taimanglo 2 u izravnom prijenosu na Fight Channelu u noći sa subote na nedjelju, 4. prosinca, s početkom u 3:00 sata iza ponoći

Fight Channel vam donosi Bellator 167: Caldwel vs. Taimanglo 2


Nakon Bellatora 166 u Oklahomi američka promocija se već idući dan vraća u istu dvoranu gdje ćemo pratiti Bellator 167  i revanš između Darriona Caldwella i Joea Taimangla. Izravan prijenos priredbe iz Thackervillea pogledajte na Fight Channelu u noći sa subote na nedjelju, 4. prosinca, s početkom u 3:00 sata iza ponoći.

Nakon što je otkazana borba između Patrickyja Freirea i Dereka Camposa u glavnu borbu večeri promoviran je revanš između Darriona Caldwella i Joea Taimangloa u bantam kategoriji. Caldwell (9-1) je u Bellatoru upisao šest pobjeda, od čega četiri submissionom u prvoj rundi. No onda je naletio na Taimanglu koji ga je na Bellator 159 priredbi završio giljotinom u borbi koja je trebala dati prvog izazivača. Taimanglo (23-6-1) u promociji drži skor 6-2 i trenutno je u nizu od četiri pobjede. Nije se borio od pobjede nad Caldwelom u kojoj unatoč pobjedi nije osigurao napad na titulu jer je promašio vagu i sada je vrijeme za revanš.

U sunaslovnoj borbi večeri sukobit će se dva bivša člana UFC-a i The Ultimate Fightera, Justin Lawrence i John Teixeira. Lawrence (9-3) je debitirao u Strikeforceu i nakon nastupa u UFC i RFA organizacijama prošle godine je potpisao za Bellator gdje je ostvario skor 2-1, upisavši pobjedu nokautom protiv Isaoa Kobayashija u posljednjem nastupu. Teixeira (18-3) je prije nekoliko godina slovio za jednog od najvećih nadolazeih talenata iz Brazila. Jedini poraz u karijeri doživio je u UFC-u prije četiri godine. Član poznatog Nova Uniao tima u Bellatoru je dosad upisao tri pobjede podijeljenom sudačkom odlukom, a ovo će mu bviti prvi nastup nakon više od godinu dana.

Priredba donosi i borbu između Ilime- Lei Macfarlane i Emily Ducote koje će se obračunati u ženskoj muha kategoriji. Neporažena 26-godišnjakinja Macfarline (4-0) karijeru je započela opakim nokautom za samo deset sekundi. Ubrzo je dobila pozivnicu u Bellator gdje je upisla jednu pobjedu odlukom i dva submissiona u posljednim nastupima. Rodom iz Oklahome, 23-godišnja članica American Top Teama Ducote (4-1) tražit će treću uzastopnu pobjedu u Bellatoru nakon što je submissionom završila Brunu Vargas i Kenyu Mirandu da Silvu.

Ne propustite Bellator 167: Caldwell vs. Taimanglo 2 u izravnom prijenosu na Fight Channelu u noći sa subote na nedjelju, 4. prosinca, s početkom u 3:00 sata iza ponoći.


Bellator 167: Caldwell vs. Taimanglo 2

Darrion Caldwell vs. Joe Taimanglo

Justin Lawrence vs. John Teixeira

Ilima-Lei Macfarlane vs. Emily Ducote

Chidi Njokuani vs. André Fialho

Fightsite.hr

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala