Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 4.12.
Uz novu epizodu emisije "Tvoje lice zvuči poznato" vas čeka nekoliko odličnih filmova za nedjeljnu večer

TV Preporuke dana – Nedjelja 4.12.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 4.12.

SERIJE / EMISIJE

Novine, HTV 1 u 20:05 sati
Maskirani napadači premlaćuju šefa Krim policije Juru Jolića, još jednog sudionika u zataškavanju prometne nesreće koju je skrivila Dubravka Kardum. Premlaćivanje je naručio novi vlasnik "Novina", njezin sin Mario Kardum, a organizirao Kardumov ortak, šef policije Toni Nardelli. Dubravka Kardum naslućuje da će moćni gradonačelnik Ludvig Tomašević nakon u "Novinama" objavljenog članka uperenog protiv njega krenuti i na njezinog sina pa dogovara susret s gradonačelnikom na grobu pokojnog supruga koji je svojedobno zadužio Tomaševića.

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:10 sati
Filip prolazi transformaciju u Louisa Armstronga, a Ana Maras u Verku Serduchku. Žanamari će se pretvoriti u Vlatku Pokos. Christina Aguilera nam također dolazi iduću nedjelju jer ju je gljiva dodijelila Hani, a Fil Tilen se odlučio za džokera, stoga ostaje nepoznanica tko će utjeloviti Nikolu Koju. Lana na pozornicu donosi pjesmu od Psihomodo Popa, a Kedžo Doris Dragović čiji je, kako je sam rekao, najveći fan. Pobjednika Mattea moći ćemo gledati kao Freddieja Mercuryja.

Vikinzi, HTV 2 u 22:35 sati
Ragnar najavljuje novi pohod na Pariz na saboru u Kattegatu. Iako flotu putem zahvati oluja, Vikinge ipak najveći izazov čeka pred Parizom, gdje ih spremno dočekuje Rollon. Ecbert pak ne kani sam ići na put, nego šalje Aethelwulfa i Alfreda na hodočašće u Rim.

FILMOVI

Dobri momci, HTV 2 u 20 sati
Scorseseov epohalni film o mafijašu koji je svjedočio protiv svojih partnera u zločinu jedan je od najboljih filmova devedesetih, ali i svih vremena. Strpljivo prateći uspon jednog mafijaša, legendarni filmaš nemilosrdno secira sve slojeve društva i prikazuje ustroj mafije bez imalo uljepšavanja i lažnog zanosa.

Ostavljeni na Antartici, RTL u 20:10 sati
Ovaj je film nadahnut stvarnim događajima, prema kojima je snimljena i ranija, japanska verzija, Nankyoku Monogatari, a posvećen je antarktičkim istraživačkim ekspedicijama i haskijima, koji spašavaju ljudske živote. Sniman je u Kanadi, Norveškoj i na Grenlandu i najspektakularniji je film Franka Marshalla nakon Conga.

Ona, Doma TV u 21:55 sati
Scenaristički debi proslavljenog redatelja Spikea Jonzea je romantična drama s elementima znanstvene fantastike u kojoj pratimo usamljenog muškarca čije srce osvoji inteligentni operativni sustav.

Jedi, moli, voli, Nova TV u 23:10 sati
Film je snimljen prema istoimenim memoarima Elizabeth Gilbert; režirao ga je Ryan Murphy, a u glavnim ulogama pojavljuju se holivudske superzvijezde i dobitnici nagrade Oscar Julia Roberts i Javier Bardem.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala