Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Moana - još jedan uspjeh za Disney
Animirani film kod nas preveden kao "Vaiana - potraga za mitskim otokom" počeo je igrati i u hrvatskim kinima

"Moana" - još jedan uspjeh za Disney

Disneyev novi animirani film Vaiana - potraga za mitskim otokom (originalni naziv Moana) je osvojio SAD: za njihov praznik Dan zahvalnosti je ostvario drugo najbolje otvaranje svih vremena (na prvom mjestu je i dalje Snježno kraljevstvo koje je u pet dana zaradilo 10-ak milijuna dolara više od Vaiane, a iza Vaiane je Priča o igračkama 2).

Od srijede do nedjelje je ovaj novi hit u SAD-u zaradio 80-ak milijuna dolara i Disney se zbog ovog novog uspjeha može pohvaliti da u SAD-u drži devet od deset filmova s najboljim otvaranjem tijekom Dana zahvalnosti. Prvi dan prikazivanja je publika filmu dala odličnu ocjenu A, a i kritičari su dobro reagirali na film.

Što se tiče otvaranja na svjetskom tržištu, tek se ovaj četvrtak, 1. prosinca, počinje prikazivati na velikim tržištima poput Velike Britanije, Španjolske, Francuske, Rusije.

Vaiana je animirani film o pustolovnoj tinejdžerici koja otplovi na opasnu misiju kako bi spasila svoj narod. Tijekom putovanja sreće nekoć moćnog poluboga Mauija koji je vodi u njezinoj misiji da postane vrhunska navigatorica. Oni zajedno plove preko oceana u zahtjevnoj pustolovini punoj akcije i susreću divovska čudovišta, a Vaiana putem ostvaruje drevnu misiju svojih predaka i otkriva jednu stvar koju je oduvijek tražila: svoj vlastiti identitet.

Animirani film su režirali Ron Clements i John Musker, zaslužni za hitove kao što su Mala sirena, Aladdin, Princeza i žabac.

Vaiana - potraga za mitskim otokom / Moana je u Hrvatskoj počeo igrati u četvrtak, 24. studenog.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala