Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nastavak Čuvara galaksije najavljuje probleme za Yondua i Rocketa
Što nas očekuje u novim "Čuvarima galaksije" otkrio je Sean Gunn

Nastavak "Čuvara galaksije" najavljuje probleme za Yondua i Rocketa

 Jedan od najiščekivanijih nastavaka 2017. godine zasigurno je Čuvari galaksije 2, a do sada su svi detalji radnje nastavka velikog hita iz 2014. godine bili strogo čuvani. Konačno, Sean Gunn je razjasnio gdje ćemo zateći omiljene svemirske odmetnike na početku novog filma. 

 
Sean Gunn, brat redatelja Jamesa Gunna i glumac koji u filmu glumi ulogu Kraglina, za Comicbook je otkrio nekoliko detalja na kojima će se zasnivati zaplet nastavka. 
Čini se kako će nastavak odmah započeti s radnjom tamo gdje je stala u originalnom filmu, tako da neće biti značajnog vremenskog odmaka.
 
Film započinje samo nekoliko mjeseci poslije zapleta u prvom filmu, poručio je Sean Gunn. Glumac je otkrio i ponešto o  Ravagersima i otvorio pitanje što će se u novom filmu dogoditi s Yonduom (Michael Rooker).
"Ravagersi još uvijek nisu zapravo krenuli za Peterom Quillom nakon što ih je on prevario i uzeo Kamen vječnosti."
Štoviše, čini se kako su oni više zabavljeni neslogom u svojim rangovima. "Dolazi do buke među Ravagersima i pitanja poput 'gdje leži Yonduova odanost? Je li on preblag prema Quillu?'. Tako da Ravagersi prvo moraju donijeti odluku što će učiniti u vezi Yondua, a to u igru dolazi Kraglin.", rekao je Sean Gunn.
 
Osim toga otkrio je kako će svima najdraži genetski modificirani rakun, Rocket, prolaziti kroz neke teške emocionalne trenutke. "O, da! Rocketa očekuje dosta super stvari u ovom filmu. Nekoliko je odnosa u središtu ovoga filma, što je vezano za temu održavanja obitelji... a Rocket će doživjeti pravu krizu vjere i pitat će se pripada li ili ne ovoj obitelji."

Sve to dobro se veže uz ono što smo do sada saznali o nastavku, posebice stoga što će i Peter Quill konačno upoznati svoga pravog oca kojeg će u filmu glumiti Kurt Russell
Sam kratki najavni video koji je objavljen u listopadu ne otkriva previše o radnji filma, a redatelj filma, James Gunn, definitivno ne otkriva nikakve sočne detalje. 
 
Svoje uloge u nastavku reprizirat će Chris Pratt, Zoe Saldana, Bradley Cooper, Vin Diesel, Karen Gillan i Michael Rooker, a među brojnim novim glumačkim imenima nalaze se i Sylvester Stallone te Kurt Russell.
"Čuvari galaksije 2" (Guardians of the Galaxy Vol. 2) u kina stiže u svibnju 2017. godine. 
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala