Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 27.11.
Izdvojili smo novu epizodu emisije "Tvoje lice zvuči poznato" i klasik za adventsko razdoblje "Sam u kući"

TV Preporuke dana – Nedjelja 27.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 27.11.

SERIJE / EMISIJE

Novine, HTV 1 u 20:05 sati
Na sprovodu bivšeg vlasnika "Novina" šef sigurnost (Dragan Despot) na opasnost koja mu prijeti od novog vlasnika Marija Karduma, zaplašenog što je Tomašević svojeg najbližeg suradnika Marka Mladenovića izručio USKOK-u. Mladenović pak počinje kalkulirati i na saslušanju odlučuje zasad ništa ne reći. Nakon izravne Kardumove narudžbe, nova glavna urednica "Novina" Alenka Jović Marinković piše tekst protiv gradonačelnika Tomaševića i njegove moguće buduće predsjedničke kandidature.

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:10 sati
Pjesmu Skitnica Jasne Zlokić izvest će Hana Hegedušić, dok je Alku Vuicu za zadatak dobila prošlotjedna pobjednica Ana Maras Harmander. Matteo Cetinski pjevat će hit It's Raining Men od Weather Girls, a Fil Tilen postaje Mary J. Blige te ćemo vidjeti kako će izvesti pjesmu Family Affair. Jole će isto opet stati na binu popularnog showa Nove TV i to zahvaljujući Lani Jurčević koja će morati skinuti njegove pokrete, glas i sve ono po čemu je ovaj pjevač prepoznatljiv. Damir Kedžo dobio je zadatak izvesti pjesmu September od benda Earth, Wind & Fire, dok ćemo Filipa Dizdara ove nedjelje vidjeti kao Anastaciu. Žanamari je odlučila malo odmoriti od priprema za nastup u showu pa je uzela džokera, a tek kada ta osoba izađe iz transformacijskog lifta vidjet ćemo o kome se točno radi. Džoker će ove nedjelje izvesti popularni hit od skupine Village people, YMCA.

Vikinzi, HTV 2 u 22:40 sati
Na pariškom dvoru sve sluti na izdaju, a slično je i u Wessexu. Ljudi od povjerenja grofa Oda urotili su se protiv njega, a iako Ecbert obećava pomoći Kwenthrith u Merciji nameće se pitanje je li joj on iskreni saveznik? Ragnar povjerava Yidu svoju najmračniju tajnu. Lagertha i Kalf vesele se prinovi i dogovaraju vjenčanje, ali dan vjenčanja ne prolazi kako je planirano.

FILMOVI

Sam u kući, RTL u 20 sati
Nemate školskih obaveza i nitko vas ne gnjavi - ni roditelji, ni dosadna braća i sestre. Nitko, osim provalnika. Kada Kevinova mnogobrojna obitelj u potpunoj strci odjuri na aerodrom odakle leti u Pariz, gdje će provesti tri dana božićnih praznika, nitko ni ne sluti kako su za sobom ostavili zaspalog dječaka – Kevina!

Mafijaši starog kova, HTV 2 u 21 sat
Oskarovci Al Pacino, Alan Arkin i Christopher Walken tri su stara i iskusna kriminalca u crnoj komediji redatelja Fishera Stevensa nastaloj prema scenariju debitanta Noaha Haidlea.

Gospodar rata, HTV 1 u 22:20 sati
Film redatelja i scenarista Andrewa Niccola iz 2005. s Nicolasom Cageom koji glumi antijunaka, prodavača ilegalnog oružja koji se suočava moralnošću svog posla dok ga progoni agent Interpola.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala