Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prosinac na HBO-u i Cinemax-u!
Izdvajamo najzanimljivije naslove koji će se u mjesecu pred nama premijerno prikazivati na ovim kanalima

Prosinac na HBO-u i Cinemax-u!

Svi filmovi, serije i dokumentarci će biti dostupni i putem HBO usluga videa na zahtjev - HBO On Demand i HBO GO.

HBO


PREMIJERE BLOCKBUSTERA I HIT FILMOVA

Djelomično temeljen na životu i usponu izumiteljice i zvijezde TV-prodaje Joy Mangano, Joy je divlja priča o četiri generacije jedne obitelji, usredotočena na djevojku koja postaje žena koja je osnovala vlastitu poslovnu dinastiju. Kako Joy doživljava izdaju, prijevaru, gubitak nevinosti i ožiljke ljubavi dok pronalazi snagu i vjeru da slijedi svoje nekoć potiskivane snove u nepopustljivom svijetu trgovine, obiteljskom kaosu i misterijima inspiracije, pogledajte 04. prosinca u 20.00 h na HBO-u.

Malci je priča o postanku koja prikazuje njihove nepredvidive osobnosti, tjelesnu građu i sparuje ih s jednako nezaboravnim ljudskim likovima. Malci su se razvili od jednostaničnih (žutih) organizama u bića koja sada znamo, a žive s jednim kolektivnim ciljem: da pronađu najodvratnijeg gospodara kojeg mogu naći i služe mu. Premijera: 11. prosinca u 20.00 h na HBO-u

Inspiriran istinitim događajima, Povratnik prikazuje epsku pustolovinu za preživljavanjem jednog čovjeka i izvanrednu moć ljudskog duha. U ekspediciji neucrtanom američkom divljinom legendarnog istraživača Hugha Glassa (Leonardo DiCaprio) brutalno napadne medvjed, a članovi njegova lovačkog tima ostave ga misleći da je mrtav. Kako bi preživio, Glass doživi i nezamislivu tugu i izdaju svog pouzdanika Johna Fitzgeralda (Tom Hardy). Premijera: 18. prosinca u 20.00 h na HBO-u.

Obiteljska avantura Knjiga o džungli donosi priču o Mowgliju, ljudskom mladunčetu koje je odgojila obitelj vukova a premijerno će biti prikazana 25. prosinca u 20.00 h na HBO-u.

Redatelj Joe Wright donosi priču Pan: Putovanje u Nigdjezemsku koja prati 12-godišnjeg siročića Petra koji je namamljen u čarobni svijet Nigdjezemske, gdje pronalazi i zabavu i opasnost i na kraju otkriva svoju sudbinu – da postane junak koji će zauvijek biti poznat kao Petar Pan. Premijera: 26.prosinca u 20.00 h na HBO-u.

U Marvelovom Kapetanu Amerike: Građanski rat mnogi ljudi strahuju od djela superheroja, te se vlada odluči progurati Zakon o registraciji heroja koji ograničava njihove akcije. To izazove razdor između bivših saveznika: Kapetana Amerike i Iron Mana. Zadnji nastavak trilogije o Kapetanu Amerike pogledajte premijerno 01. siječnja 2017 u 20.00 h na HBO-u dok prva dva nastavka možete pogledati u slijedećim terminima:
Kapetan Amerika: Prvi osvetnik 30. prosinca u 20.00 h na HBO-u
Kapetan Amerika: Ratnik zime 31. prosinca u 20.00 h na HBO-u

24., 25. i 26. prosinca HBO je svojim gledateljima pripremio specijalan Božićni mix koji će zadovoljiti svačiji ukus. Gledatelji će tako moći uzivati u hit fimovima: Muppetova Božićna priča, Mali princ, Knjiga o džungli, Šifra U.N.C.L.E, Juhu-hu, Alisa u zemlji čudesa, Vrlo zapetljana priča, Muppeti, Legenda o medvjedu, Iron man 1,2 i 3, Ant-Man i mnogim drugim odličnim naslovima.

HBO je za posljednji dan stare godine, već tradicionalno, za sve ljubitelje sedme umjetnosti pripremio Novogodišnji film iznenađenja. Što je ove godine na programu, gledatelji HBO-a moći će provjeriti deset minuta nakon ulaska u Novu godinu, 1.1.2017 u 00.10h.

HBO 2


26. prosinac - Dan Superheroja

U prvom nastavku trilogije Iron Man upoznajemo Tonyja Starka, milijarderskog industrijalca i genijalnog izumitelja koji biva otet te je prisiljen sagraditi razorno oružje. Umjesto toga, koristeći se pameću i ingenioznošću, Tony si načini visokotehnološko odijelo i obeća štititi svijet kao Iron Man. Drugi nastavak opet donosi dogodovštine ovog bogatog plejboja u odijelu Iron Mana koji je sada poznat i javnosti. Zadnji nastavak kulminacija je pitanja: čini li čovjek odijelo ili odijelo čovjeka? Trilogija je dostupna u sljedećim terminima na HBO 2:
Iron Man 26. prosinca u 10.25 h
Iron Man 2 26. prosinca u 12.30 h
Iron Man 3 26. Prosinca u 14.30 h

Kada se nenadano pojavi neprijatelj koji prijeti svjetskomu miru i sigurnosti, u filmu Osvetnici udruže se Iron Man, Hulk, Thor, Kapetan America, Hawkeye i Crna Udovica kako bi spasili svijet od propasti. Studio Marvel predstavlja i Osvetnike 2: Vladavinu Ultrona, epski nastavak najvećeg filma o superherojima svih vremena. Kad Tony Stark pokuša ponovno pokrenuti uspavan mirovni program naziva Ultron, stvari pođu po zlu a na najmoćnijim je herojima Zemlje da spriječe ostvarenje strašnih planova zlog Ultrona. Osvetnici su dostupni u sljedećim terminima na HBO 2:
Osvetnici 26. prosinca u 16:40 h
Osvetnici 2 26. prosinca u 19.00 h

Naoružan superodijelom koje ga može istodobno smanjiti, ali i povećati njegovu snagu, provalnik Scott Lang mora prihvatiti junaka u sebi i pomoći mentoru, dr. Hanku Pymu, da isplanira i izvede pljačku koja će spasiti svijet. Akcijski SF film Ant-Man biti će prikazan 26. prosinca u 21:20 h kao zadnji film Dana superheroja.

HBO 3

Smještena u oronulu policijsku postaju na krivoj strani Manchestera, humoristična serija Nos za zločin prati skupinu policajaca na prvoj liniji. Laboratoriji droge, palikuće, neonacisti i zloglasni ubojice svakidašnjica su za ovaj bliski tim. Nova serija kreće 25. prosinca u 12:25 h na HBO 3.

HIT SERIJE

PUSTINJA, petkom u 21 h na HBO 3
Kada je Hana Sikorova, gradonačelnica sela na sjeveru Bohemije, ustala protiv velikog ugljenokopskog koncerna koji je ponudio seljanima veliku naknadu u zamjenu da napuste svoje kuće, njezina 14-godišnja kći Misha nestane... Seriju je napisao Stepán Hulík, screnarist višestruko nagrađivane HBO miniserije Gorući grm (Burning Bush). Glavne uloge: Jan Cina, Jaroslav Dusek, Eliska Krenková

WESTWORLD
Zadnju epizodu prve sezone pogledajte 5. prosinca u 3 h ujutro i u 20.00 h na HBO-u! Uz iznimnu glumačku ekipu na čelu s Anthonyjem Hopkinsom, Edom Harrisom, Evan Rachel Wood, Jamesom Marsdenom, Thandie Newton i Jeffreyjem Wrightom, Westworld je inspiriran filmom iz 1973. koji je napisao i režirao Michael Crichton.

RASTAVA, ponedjeljkom u 21h na HBO-u
Serija autorice Sharon Horgan prati Frances (Sarah Jessica Parker), koja nakon više od deset godina braka i dvoje djece iznenada počne preispitivati svoj život i napet odnos s mužem Robertom (Thomas Haden Church) za koji smatra da treba završiti razvodom.

SPECIJALI

Dodjela Europskih filmskih nagrada 2016. biti će prikazana 17. prosinca u 19.00 h na HBO 2. Razne aktivnosti Europske filmske akademije svake godine kulminiraju svečanošću Europskih filmskih nagrada. S ukupno 21 kategorijom, Europske filmske nagrade svake godine odaju počast najvećim dostignućima europske kinematografije.

Snimljen u kazalištu Vic u Chicagu, stand-up specijal Peter Holmes: Lica i zvuci predstavlja Petea Holmesa koji glumi i u humorističnoj HBO-ovoj seriji producenta Judda Apatowa, CRASHING, o njujorškom stand-up komičaru prisiljenom razmisliti o svome životu. Premijera: 10. prosinca u 19.00 h na HBO 2.

PREMIJERE DOKUMENTARACA

Maraton: Bombaški napad na Dan patriota pripovijeda dramatičnu priču o terorističkom napadu na Bostonski maraton u travnju 2013. kroz iskustva pojedinaca čiji su životi time bili pogođeni. Premijera: 01. prosinca u 22.00 h na HBO-u.

Dosad neviđen pogled iza kulisa dvaju premijernih njujorških kulturnih događanja, Prvi ponedjeljak u svibnju prati stvaranje Kine: Kroz ogledalo, najposjećenije modne izložbe u povijesti Kostimografskog instituta u Metropolitan Museum of Art te Met Galu 2015., zvjezdanu dobrotvornu priredbu. 22. prosinca u 22:20 h na HBO-u slijedite Annu Wintour, glavnu urednicu časopisu Vogue i predsjednicu Met Gale, te Andrewa Boltona, kustosa koji je osmislio revolucinarni šou, dok se pripremaju za nezaboravnu večer.

VICE: Specijalni izvještaj: Odbrojavanje do nule pogledajte premijerno na HBO-u 15. prosinca u 22:35 h. Ovaj dubinski VICE-ov posebni izvještaj nudi širok pogled na revolucionarna medicinska otkrića i preostale izazove kako bi se okončao HIV / AIDS u svijetu.

CINEMAX

Dame Maggie Smith iz Downton Abbeyja, dvostruka dobitnica Oscara, oživotvorila je jednu od svojih najslavnijih uloga – jedinstvenu gospođicu Shepherd – u filmu Dama u dvorištu, duhovitoj filmskoj adaptaciji legendarnih memoara Alana Bennetta i cijenjenoj kazališnoj predstavi. Premijera: 04. prosinca u 20.00 h na Cinemax-u.

Jastog je crnohumorna ljubavna priča u kojoj je pronalaženje ljubavi pitanje života i smrti. Ljubavna priča smještena u bliskoj budućnosti u kojoj se samci, prema pravilima Grada, uhićuju i prebacuju u Hotel. Film je višestruki dobitnik nagrada i nominacija na filmskim festivalima kao što su Filmski festival u Cannesu, Europski filmski festival i mnogi drugi, a biti će prikazan 18. prosinca u 20.00 h na Cinemax-u.

Mad Max kategorija ovaj mjesec premijerno donosi film Staklena brada koji će biti prikazan na Cinemax-u 16. prosinca u 20.00 h. Nekadašnji boksački prvak kojeg prati loša sreća primoran je birati između prijateljstva i ambicije kada ga optuže za ubojstvo.

Nastavljajući se na trenutak emocionalnoga kraja kojim je okončana druga sezona serije, Gillian Anderson i Jamie Dornan vraćaju se svojim dojmljivim ulogama dok borba između više inspektorice Gibson i Paula Spectora doživljava svoj zastrašujući vrhunac u napetom psihološkom Pad III. Prve dvije epzode nove sezone serije premijerno će biti prikazane na Cinemaxu-u 05. prosinca u 20.00 i 21.00 h.

CINEMAX 2

Drama Večernja pjesma smještena je na početak 20. stoljeća gdje se Chris Guthrie, farmerova kći u sjeveroistočnoj Škotskoj, bori za ljubav usred teškoća i obiteljske nesreće. Nakon što joj majka, siromašna žena slomljena brojnim porođajima, otruje sebe i svoje male blizance, žilava mlada Chris mora voditi farmu u njezinoj odsutnosti. Premijera: 3. prosinca u 20:30 h na Cinemax-u 2.

Njemačku dramu Iznenada (premijerno pogledajte 10. prosinca u 20.30 h na Cinemax-u 2. Karsten je u nevolji. Nakon zabave u njegovu stanu svi su otišli osim Anne. Razgovarali su, poljubili se, a onda je ona prestala disati. Otrčao je po pomoć, lupao na vrata obližnje klinike, učinio je sve osim nazvao hitnu... Neočekivani događaj i trenutak slabosti promijenili su sve, a Karsten je izgubio kontrolu nad svojim dobro organiziranim životom.

Svjetska kinematografija: 17-godišnju Sangaile fasciniraju akrobatski zrakoplovi. Upozna djevojku svoje dobi na ljetnom aeromitingu. Kako djevojke postanu ljubavnice, Sangaile povjeri Auste svoju tajnu i pronalazi jedinu osobu koja je doista ohrabri da leti. Litvanska drama Ljeto za Sangaile obitnica je mnogobrojnih nagrada među kojima su i nagrade za najbolji film na Art Film Festivalu i nagradu redatelja na Sundance Film Festivalu u kategoriji. Premijera: 18. prosinca u 20:30 h na Cinemax-u 2.

Klasici današnjice: Željezni korov je drama komedija dvostruko nominirana za Oscara u kategorijama Nagrada za najboljeg glavnog glumca i Nagrada za najbolju glavnu glumicu, u ostavrenjima Jacka Nicholsona i Meryl Streep. Premijera: 02. prosinca u 20:30 h na Cinemax-u 2.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala