Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova serija glumca, scenarista i redatelja Donalda Glovera: Atlanta
Premijera prve sezone u petak 18. studenog, u 23:55 h na kanalu FOX

Nova serija glumca, scenarista i redatelja Donalda Glovera: "Atlanta"

Serija Atlanta djelo je američkog glumca i rappera Donalda Glovera koji u seriji igra glavnu ulogu siromašnog glazbenika Earna Marksa. Donald je osim uspješne glumačke i producentske karijere, ostvario i odlične rezultate na glazbenoj sceni. Njegov album Because the Internet nominiran je 2015. godine za nagradu Grammy za najbolji rap album, a njegov singl 3005 za najbolji rap nastup. Serija Atlanta prati priču dvojice rođaka koji svim silama žele pronaći svoje mjesto na glazbenoj rap sceni Atlante, kako bi pomogli svojim obiteljima i spasili ih od siromaštva. Ova dramatična priča o nemilosrdnoj rap sceni Atlante najavljena je i kao jedna od najduhovitijih serija ove jeseni!

Dva bratića, potpuno drugačijih svjetonazora, ali sa istim ciljevima, žele pod svaku cijenu uspjeti na raperskoj sceni Atlante.

"Earnest Earn Marks" (Donald Glover), ambiciozan je mladić koji napušta Princeton kako bi postao prava rap zvijezda. Odustavši od fakulteta, Earn nema novaca niti doma, te se želi iskupiti svojim roditeljima i majci svoje male kćerke – Vanessi (Zazie Beetz) i dokazati im kako nije uzalud odustao od fakulteta – koji je bio veliki san njegovih roditelja. S druge strane, njegov bratić Alfred (Brian Tyree Henry) postaje sve poznatiji među rapperima, nastupajući kao Paper Boi, te postaje prava zvijezda. Vidjevši kako se uzaludno trudi, Earn odlučuje zatražiti Alfreda za pomoć. Njih dvoje uplest će se u mnoge nevolje, a Earn će izvući deblji kraj i završiti u zatvoru.

Serija Atlanta proglašena je jednom od najboljih serija koje ćemo gledati ove jeseni na kanalu FOX, a u prvoj sezoni pojavit će se i ultimativna pjevačka zvijezda Justin Bieber koji će u seriji glumiti samog sebe.

Serija Atlanta će biti premijerno prikazana 18.11. u 23:55 h na kanalu FOX.

U glavnim ulogama: Donald Glover kao Earn Marks, Brian Tyree Henry kao Alfred Miles, Lakeith Stanfield kao Darius, Zazie Beetz kao Van, Isiah Whitlock Jr. kao Riley Marks i Myra Lucretia kao Gloria Marks.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala