Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 12.11.
Ovu subotu na rasporedu je pregršt odličnih filmova, izdvojili smo premijeru animiranog "Croods"

TV Preporuke dana – Subota 12.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 12.11.

SERIJE / EMISIJE

Farma, Nova TV u 20:10 sati

Ray Donovan, HTV 2 u 21:50 sati
Lee Drexler vraća se s medenog mjeseca da bi ga napao Cookie Brown i zahtijevao prava na Marvinovu glazbu. Ray dogovara nagodbu, ali Lee je pogazi. Peggy Shaughnessy u Kate posije zrno sumnje o priči koju je objavila. Kate ponovno počinje istragu, ali na ulici joj zaprijete dva bostonska nasilnika.

FILMOVI

Croods, RTL u 20:10 sati
Špilja koja je bila njihov dom uništena je, a isto prijeti većini svijeta koji poznaju, pa su prisiljeni krenuti na prvo obiteljsko putovanje u povijesti. Prolazeći kroz generacijske sukobe i preživljavajući seizmičke poremećaje otkrit će vrli novi svijet pun fantastičnih stvorenja i budućnost koja nadilazi sve što su mogli zamisliti. Dinamika obitelji, mada se događa pred više milijuna godina, jako nam je bliska.

Brži od pravde, Nova TV u 21:45 sati
Dwayne "The Rock" Johnson, bivši profesionalni hrvač a sada akcijska superzvijezda, pojavljuje se u glavnoj ulozi u ovoj napetoj akcijskoj priči o smrtonosnom kriminalcu koji kreće u osvetnički pohod. U jednoj od uloga pojavljuje se i Oscarovac Billy Bob Thornton.

X-Men: Prva generacija, RTL u 22:10 sati
Prije nego li su se mutanti razotkrili svijetu, prije nego su Charles Xavier i Erik Lensherr postali Professor X i Magneto, bili su dva mladića koji tek otkrivaju svoje moći. Nisu bili neprijatelji, već uistinu najbolji prijatelji. Surađivali su zajedno sa ostalim mutantima (nekim poznatima a nekim novima), kako bi zaustavili Armageddon. U tom je procesu između njih nastao veliki jaz, kojim je započeo vječni rat između Magnetovog bratstva i X-Mena Professora X-a.

Prava frekvencija, HTV 1 u 22:20 sati
Priča o mladom policajcu koji, komunicirajući amaterskom radio-stanicom s pokojnim ocem, mijenja prošlost i oživljuje oca, a time dovodi u smrtnu opasnost majku i niz drugih žena.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala