Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Simpsoni obaraju rekorde
Zelenim svjetlom za 29. i 30. sezonu "Simpsoni" postaju najdugovječnija televizijska serija u udarnom terminu SAD-a

"Simpsoni" obaraju rekorde

 Simpsoni su ove godine već imali jedno veliko slavlje - proslavili su emitiranje 600. epizode serije. Uspjeh koji rijetko koja serija na televizijskim ekranima postigne proslavio se 16. listopada. No, to je samo jedna od velikih prekretnica koju će ovaj dugovječni animirani serijal proslaviti ove godine.

Ovog petka Fox je dao zeleno svjetlo za 29. i 30. sezonu serije. Sa tridesetom sezonom serija će brojati 669 epizoda i oboriti još jedan televizijski rekord. 

Po broju emitiranih sezona Simpsoni su već dugo vremena najdugovječnija televizijska serija u udarnom terminu u SAD-u (na drugom mjestu se nalaze serije Miris baruta i Zakon i red sa samo 20 sezona). Kada se emitira 30. sezona "Simpsoni" će s nevjerojatnih 669 epizoda konačno i po broju epizoda nadjačati sve dosadašnje serije. 
 
Dana Walden i Gary Newman, čelnici Foxa, povodom objave poručili su: "Ovo je još jedan rekordan trenutak za znamenitu seriju. Simpsoni su mnogo značili za mrežu, studio i sve ostale u Foxu, a njihov neprestalni kulturni utjecaj diljem svijeta je svjedočanstvo briljantnosti Matta, Jima i Ala. Čestitamo svima onima koji rade na ovoj inovativnoj seriji - od glasovne postave, producenata, do pisaca i produkcijske ekipe - što čine dio najboljeg zbira kreativnih talenata u povijesti medija. Također, milijunima fanova Simpsona diljem svijeta zahvaljujemo što nas prate godinama. Sretni smo što vam možemo poručiti da ih stiže još mnogo."
 
Trenutačno se emitira 28. sezona Simpsona, a 29. sezona stiže na male ekrane krajem 2017. te 30. sezona krajem 2018. godine. 
 
Izvršni producent Simpsona, Al Jean, prošle je godine najavljivao kraj serije nakon 30. sezone, no još uvijek nema govora o završetku. "Kada bi morao odabrati, rekao bih da će kraj najvjerojatnije doći nakon 30., no već sam prije bio u krivu. Kada smo imali tri sezone smatrao sam da bi pet bilo fantastično.", za The Hollywood Reporter Jean je rekao 2015. godine. 
Nevezano za dugovječnost i razne televizijske rekorde, Simpsoni će zasigurno zauvijek ostati jedna od najutjecajnih serija na duh sadašnjice i ikona pop kulture.
 
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala