Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 6.11.
Izdvojili smo novu epizodu emisije "Tvoje lice zvuči poznato", popularne serije i filmove

TV Preporuke dana – Nedjelja 6.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 6.11.

SERIJE / EMISIJE

Novine, HTV 1 u 20:05 sati
Na redakcijski kolegij dolazi Mario Kardum i predstavlja se zaposlenicima kao novi vlasnik "Novina" te kao prvi potez smjenjuje ključne osobe. Vidov se želi osvetiti Kardumu zbog brutalne smjene pa kao svoj posljednji urednički potez angažira mladu novinarku Tenu Latinović da napiše članak o sumnjivom poslovanju tvrtke...

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:10 sati
Nove fenomenalne i zabavne transformacije! Moći ćemo uživati u izvedbi Rolling Stonesa, a taj zadatak pripao je Ani Maras, dok će Matteo stati na pozornicu kao Zdravko Ćolić. Liza Minnelli bit će ovotjedni izazov za Lanu, a Alesha Dixon za Fila Tilena. Žanamari je dobila E.T. što ju je oduševilo, a Filip će nam se prikazati kao Massimo. Hana će biti Gwen Stefani, a pobjednik prethodne epizode Damir Kedžo pjevat će pjesmu grupe Scissor Sisters.

Vikinzi, HTV 2 u 22:10 sati
Situacija oko Ragnara i Flokija ostaje neizvjesna, a Rollon se u Parizu trudi iz petnih žila pridobiti srce svoje supruge, princeze Gisle. Bjornova sposobnost preživljavanja na velikom je iskušenju u divljini, dok kralj Ecbert šalje svoga sina Aethelwulfa da spasi kraljicu Kwenthrith od neprijateljskih snaga u Merciji.

FILMOVI

Što žene vole, HTV 2 u 20 sati
Romantična komedija o muškarcu (Mel Gibson) koji misli da je Božji dar za sve žene - sve dok ne počne slušati o čemu žene zaista razmišljaju.

Oceanovih 11, Doma TV u 20 sati
Plan je dogovoren. Pravila su jasna. Ako sve bude išlo dobro za Dannya Oceana (George Clooney) i njegove prijatelje, isplata je 150 milijuna dolara. Podijeljeno s 11... Serijal koji sadrži tri filma (Oceanovih jedanaest, Oceanovih dvanaest, Oceanovih trinaest) temelji se na klasičnom ostvarenju glasovitog redatelja Lewisa Milestonea Oceanovih jedanaest u kojem su glavne uloge odigrale velike zvijezde show businessa i osobni prijatelji Frank Sinatra, Dean Martin i Sammy Davis Jr., a partnerica im je bila Angie Dickinson.

Krvavi dijamant, Doma TV u 22 sata sati
Sudbine južnoafričkoga plaćenika i ribara iz plemena Mende isprepliću se u potrazi za rijetkim i traženim ružičastim dijamantom u pustolovnoj drami redatelja Edwarda Zwicka. Film je nominiran za pet Oscara, a glumac Djimon Hounsou je za ovu ulogu dobio mnogobrojne nagrade NBR, Image, Black Reel.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala