Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pomaknut datum izlaska filma The Dark Tower
Filmska adaptacija romana Stephena Kinga trebala je izaći u veljači 2017. godine, ali je dobila novi datum

Pomaknut datum izlaska filma "The Dark Tower"

Sony Pictures napravio je određene promjene u svom rasporedu objavljivanja filmova u 2017. godini.

Prva velika promjena tiče se dugoočekivane filmske adaptacije fantastičnog serijala Stephena Kinga The Dark Tower. Film je prebačen sa originalno najavljivanog izlaska u veljači na 28. srpanj 2017. godine. Navodno iz razloga što Columbia Pictures/MRC/Imagine žele ljetni blockbuster, a i da daju ljudima malo više vremena da usavrše vizualne efekte.

Pod redateljskom palicom Nikolaja Arcela, The Dark Tower je prvi film u planiranom serijalu, a smješten je u svijet protkan magijom te se vrti oko revolveraša Rolanda Deschaina, kojeg glumi Idris Elba. On se nalazi u sukobu sa Čovjekom u crnom, kojeg utjelovljuje Matthew McConaughey.

S obzirom da The Dark Tower stiže krajem srpnja, film koji je trebao tada izaći također je pomaknut. Radi se o filmu Jumanji sa Dwayneom Johnsonom, Kevinom Hartom i Karen Gillan. Remake omiljenog obiteljskog filma iz 1995. također je pomaknut za nekoliko mjeseci tako da njegov izlazak očekujemo 22. prosinca.

Među ostalim filmovima koje Sony planira objaviti sljedeće godine također su se dogodile promjene. Film Edgara Wrighta Baby Driver sa Johnom Bernthalom, Lily James i Jonom Hammom očekujemo 11. kolovoza. Film Flatliners pomaknut je na 29. rujan, a nastavak Equalizera sa Denzelom Washingtonom na 14. rujan, dok je animirani film Emojimovie: Express Yourself na repertoaru 4. kolovoza.

Među novonajavljenim filmovima nalaze se drama/horor Patient Zero Stefana Ruzowitzkyja, koja stiže 17. veljače te Keep Watching, triler sa Bellom Thorne, koji dolazi 24. ožujka.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala