Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 29.10.
Ove subote osim emisija i serija čekaju vas odlični filmovi

TV Preporuke dana – Subota 29.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 29.10.

SERIJE / EMISIJE

Farma, Nova TV u 20:10 sati
Kraj osmog tjedna donosi izlazak još jednog farmera!

Ray Donovan, HTV 2 u 21:45 sati
Ashley zamoli Raya da pomogne njezinom prijatelju Steveu Knightu, guruu za samopomoć koji je pretukao konobara. Avi i Lena pomažu Rayu da dođe do Volchecka i traži njegovu pomoć oko uništavanja Cochrana. Mickey od Raya dobiva novac za život, ali nada se većoj zaradi poslije sastanka s filmašicom Debrom Gerson. Bridget se svađa s Rayem i Abby zbog naušnice koju joj je dao Marvin.

Annika Bengtzon: Reporterka crne kronike, HTV 2 u 23:05 sati
Reporterka Annika Bengtzon istražuje strašan zločin kada dozna da je drugi novinar koji je radio na istom slučaju ubijen. Netko ga je pregazio i pobjegao s mjesta zločina. Slijedi niz brutalnih ubojstava, a nakon svih ubojstava obitelji žrtava dobivaju rukom napisana pisma. Annika otkriva poveznicu sa slučajem koji istražuje i ulazi u trag opasnom psihopatu. Uhvaćena u vrtlogu tajni i nasilja, Annika se na privatnom planu trudi spasiti svoj brak. Hoće li je bespoštedna potraga za istinom previše koštati?

FILMOVI

Kung Fu Panda 2, RTL u 20 sati
Po živi svoj san – štiti Dolinu mira zajedno sa svojim prijateljima i Kung Fu majstorima Paklene petorke: Tigricom, Ždralom, Zmijom i Majmunom. Ali njegovom novom fantastičnom životu prijeti strašni zlikovac, koji planira upotrijebiti tajno nezaustavljivo oružje kako bi osvojio Kinu i zauvijek uništio Kung Fu. Po i Paklena petorka moraju ga zaustaviti!

Dokaz života, HTV 1 u 20:05 sati
Klasični akcijski film u kojemu, uz dobar zaplet, igraju markantni Russell Crowe i simpatična Meg Ryan. Dvije privlačne zvijezde i međusobni emotivni odnos likova koje igraju daju filmu romantičnu dimenziju. Snimanje filma obilježila je burna veza Russella Crowea s Meg Ryan i opasne lokacije Ekvadora, izvor mnogobrojnih problema.

Godzilla, Nova TV u 21:45 sati
Radi se o rebootu japanskog filmskog klasika iz 1954. godine koji je zahvaljujući modernoj tehnologiji i vrhunskoj glumačkoj ekipi približio ovo legendarno čudovište današnjoj filmskoj publici na najeksplozivniji mogući način. U režiji Garetha Edwardsa, film je zaradio same pohvale kritičara, a tome je zasigurno pridonijela i sjajna glumačka ekipa.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala