Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Studeni na HBO-u i Cinemax-u
U studenom na vaše omiljene kanale stižu premijere hit serija i filmova

Studeni na HBO-u i Cinemax-u

U nastavku izdvajamo najzanimljivije naslove koji će se u mjesecu pred nama premijerno prikazivati na HBO i HBO 2 kanalima, kao i našim uslugama videa na zahtjev HBO GO i HBO on Demand.

PREMIJERE BLOCKBUSTERA I HIT FILMOVA

Oskarovci Robert De Niro i Anne Hathaway glume u komediji Pripravnik (The Intern), nagrađivane redateljice filma Što žene vole, Nancy Meyers, koja će se premijerno prikazati 6. studenog u 20.00 h na HBO-u. De Niro glumi Bena Whitakera, 70-godišnjeg udovca koji je otkrio da odlazak u mirovinu nije ono što je očekivao. Zgrabivši priliku da se vrati u igru, on postaje stariji pripravnik u tvrtki online modne stranice koju je osnovala i koju vodi Jules Ostin (Hathaway).

Steven Spielberg izvršni je producent Jurskog svijeta (Jurassic world), ovog dugo očekivanog nastavka Jurskog parka koji se odvija 22 godine nakon događaja iz prvog filma revolucionarnog blockbuster-serijala koji možete pogledati 13. studenog u 20.00 h.

Nastavak kultne komedije iz 2001. Zoolander 2 premijerno će se prikazati 20. studenog u 20.00 h na HBO-u. Kad tajni ubojica počne ubijati najljepše ljude na svijetu, vrhunska agentica Interpola Valentina Valencia (Penélope Cruz) otkrije da ključ ove smrtonosne zavjere leži u bivšim modelima Dereku (Ben Stiller) i Hanselu (Owen Wilson).

Crna misa (Black mass) kriminalistička je drama temeljena na knjizi Crna misa: Istinita priča o nesvetom savezu između FBI-a i irske mafije. 1970-ih u južnom Bostonu FBI-ev agent John Connolly (Joel Edgerton) nagovara irskog mafijaša Jamesa Whiteyja Bulgera (Johnny Depp) na suradnju s FBI-em kako bi eliminirali zajedničkog neprijatelja: talijansku mafiju. Drama priča istinitu priču o ovom nesvetom savezu koji je izmaknuo kontroli i omogućio Whiteyju da izbjegne provođenje zakona, konsolidira vlast te postane jedan od najokrutnijih i najmoćnijih gangstera u povijesti Bostona. Premijera: 27. studenog u 20.00 h, HBO

HBO 2

Iron man – trilogija na HBO 2
Osim što je prljavo bogat, milijarderski industrijalac Tony Stark (Robert Downey Jr.) također je genijalni izumitelj. Kad Starka otmu i prisile ga sagraditi dijabolično oružje, on umjesto toga upotrijebi svoju inteligenciju i ingenioznost da konstruira neuništivo oklopno odijelo i pobjegne svojim uznicima.

Trilogiju možete pogledati u slijedećim terminima:
Iron man 2. studenog u 11:40 h
Iron man 2 3. studenog u 12:30 h
Iron man 3 4. studenog u 12:20 h

HIT SERIJE

PUSTINJA (PUSTINA AKA. WASTELAND) – premijera: 6. STUDENOG U 21H, HBO 3
Nova češka serija iz Originalne HBO Europe produkcije! Kada je Hana Sikorova, gradonačelnica mjesta na sjeveru Bohemije, ustala protiv velikog ugljenokopskog koncerna koji nudi seljanima veliku naknadu u zamjenu za napuštanje svojih kuća izgrađenih na zemljištu koje sadrži naslage smeđeg ugljena, njezina četrnaestogodišnja kći Misha nestane. Potraga za kćeri tjera Hanu da sumnja u cijelu zajednicu nakon godina mirnog suživota. Seriju je napisao Stepán Hulík, screnarist višestruko nagrađivane HBO miniserije Gorući grm.

MLADI PAPA (THE YOUNG POPE) – petkom u 20h na HBO-u
Nakon premijere prve dvije epizode 28. listopada, i u studenom nastavljamo gledati po dvije nove epizode svakog petka. Paolo Sorrentino, redatelj Oscarom nagrađenog filma Velika ljepota, režira Mladog papu (The Young Pope), kontroverznu priču o početku pontifikata Pija XIII.

WESTWORLD – ponedjeljkom u 3h ujutro i 20h navečer na HBO-u
Novi nastavci HBO serije inspirirane kultnim istoimenim SF filmom iz 1973. Michaela Crichtona, prikazivat će se svakog ponedjeljka u 20h, ali i u noći sa nedjelje na ponedjeljak u 3h ujutro, u isto vrijeme kao i u Americi.

RASTAVA (DIVORCE) – ponedjeljkom u 21h na HBO-u
Rastava (Divorce) autorice Sharon Horgan (autorica i zvijezda za Emmy nominirane serije Katastrofa), prati Frances (Sarah Jessica Parker), koja nakon više od deset godina braka i dvoje djece iznenada počne preispitivati svoj život i napet odnos s mužem Robertom (Thomas Haden Church) za koji smatra da treba završiti razvodom.

NESIGURNA (INSECURE) – ponedjeljkom u 21.30h na HBO-u
Autorica/scenaristica/zvijezda Issa u bolno smiješnoj humorističnoj seriji Nesigurna (Insecure), prati najbolje prijateljice Issu (Rae) i Molly (Yvonne Orji) dok se snalaze na složenom profesionalnom i osobnom terenu Los Angelesa i suočavaju se s izazovima dviju crnkinja koje odolijevaju svim stereotipima.

PREMIJERE DOKUMENTARACA

Kurt Cobain: Montaža pakla (Cobain: Montage of Heck) priznatog redatelja Bretta Morgena prvi je potpuno autorizirani dugometražni dokumentarac koji spaja Cobainovu osobnu arhivu umjetnosti, pisane riječi, glazbe (i poznate i neke nikad objavljene) te neposredne kućne filmove s animacijom i otkrivajućim intervjuima s njegovom obitelji i najbližim pouzdanicima. Put Kurta od njegovih najranijih godina u Aberdeenu u Washingtonu do vrhunca slave, premijerno će se prikazati 10. studenog u 21:25h na HBO-u.

Pod paljbom: Neispričana priča o razvodniku Tonyju Vaccaru (Underfire: The untold Story of PFC. Tony Vaccaro) dokumentarni je film o životu Tonyja Vaccara, pješaka iz Drugog svjetskog rata i poznatog fotografa koji je prokrijumčario kameru u borbu kako bi stvorio jedan od najopsežnijih, nezaboravnih i intimnih fotografskih zapisa rata. Prizore koji bilježe rijetko viđenu svakodnevnu stvarnost vojničkog života pogledajte 17. studenog u 21:45h na HBO-u.

Snimljen u arktičkoj divljini Aljaske, dokumentarni film Velika osama (The Great Alone) pripovijeda inspirativnu priču o prvaku utrka na saonicama sa psećom zapregom Lanceu Mackeyju. Borio se s beskućništvom, ovisnošću i rakom, ali uvijek se vraćao na saonice. Premijera: 3. studenog u 21:45h na HBO-u.

CINEMAX

Sf drama redatelja Christophera Nolana Interstellar biti će premijerno prikazana 13. studenog u 20.00 h na Cinemax-u. U bliskoj budućnosti Zemlju su razorile suša i glad izazvavši nedostatak hrane i ekstremne klimatske promjene. Kada čovječanstvu zaprijeti izumiranje, otkriven je tajanstveni procjep u prostorno-vremenskom kontinuumu, dajući čovječanstvu priliku da produlji svoj životni vijek.

Glasnije od bombi (Lauder Than Bombs) norveška je obiteljska drama u kojoj glume Gabriel Byrne, Isabelle Huppert, Jesse Eisenberg, Devin Druid i Amy Ryan a možete ju premijerno pogledati 6. studenog u 20.00 h na Cinemax-u.

Nakon što niz misterioznih smrti zadesi njihov mali grad, skupina prijatelja na čelu sa Sidney Prescott postanu meta maskiranog ubojice u ovom hitu koji je pokrenuo serijal Vrisak i udahnuo novi život u žanr horora. U Mad max: Scream (Vrisak)- trilogiji odličnu glumačku postavu čine: David Arquette, Neve Campbell, Courtney Cox, Skeet Ulrich, Drew Barrymore, Sarah Michelle Gellar, Jamie Kennedy, patrick Dempsey i Jenny McCarthy.

Trilogija je dostupna u sljedećim terminima na Cinemax-u:
Vrisak 4. studenog u 20.00 h
Vrisak 2 11. studenog u 20.00 h
Vrisak 3 18. studenog u 20.00 h

Serija Gomorra je povjerljiva priča o Camorri, strašnoj napuljskoj kriminalnoj organizaciji, ispričana očima 30-godišnjeg Cira, desne ruke klanskoga kuma Pietra Savastana, i o nemilosrdnome ratu za preuzimanje Sustava. Ekskluzivna premijera prve epizode zakazana je za 05. Studeni u 20.00 h dok ostatak ekskluzivne nove sezone serije Gomora II možete pratiti tijekom cijelog studenog, subotom u 20.00 h na Cinemax-u.

CINEMAX 2

Anomalisa je američka komedija drama nominirama za Oscara te dobitnica brojnih drugih nagrada filmskih kritičara i festivala kao što su Boston Society of Film Critics Awards i Austin Fanstastic Festa. Premijera ovog filma slavnog redateljskog dvojca Charlie Kaufmana i Duke Johnsona zakazana je za 26. studenog u 20.30 h na Cinemax-u 2.

U svibnju 1940. Francuska doživljava slom. Milijuni ljudi kreću na put u strahu od njemačkih snaga. Među njima je i jedan Nijemac koji se protivi nacističkom režimu te je zbog toga bio zatvoren, a sada kreće u potragu za svojim sinom. Premijeru francuske ratne drame U svibnju čini što te volja (Come What May) u kojoj glume August Diehl, Olivier Gourmet, Mathilde Seigner, Alice Isaaz i Matthew Rhys pogledajte 12. studenog u 20:30 h na Cinemax-u 2.

Svjetska kinematografija: Finska drama Mačevalac (The Fencer) nominirana je za Golden Globes te je dobitnca drugih festivalskih nagrada kao što je Stony Brook Film Festival a premijerno se prikazuje na Cinemaxu 2 6. studenog u 20.30 h.

Klasici današnjice: Velika noć (Big Night) u kojoj glume Tony Shalhoub, Stanley Tucci i Marc Anthony osvojila je Sundance Film Festival i London Critics Circle Film Awards te je ujedno dobitnik i drugih nagrada i nominacija. Ova američka dramska komedija prati dvojicu braće došlih iz Italije u Ameriku u nadi da će otvoriti uspješan, autentični talijanski restoran u New Jerseyju 1950-ih. Premijera: 28. studenog u 20:30 h na Cinemax-u 2.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 1
    gorlock gorlock @ 31.10.2016. 18:10

    Hvala za info :)

    Volim ovakve članke, HBO uglavnom uvijek i aktiviram zimi na mjesec ili dva, nadam se opširnom izvještaju i za prosinac, ako može i za Cinestar Premiere kanale.

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala