Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 28.10.
Večeras izdvajamo novu dansku seriju " 1864. - ljubav i izdaja u doba rata" i nekoliko filmova

TV Preporuke dana – Petak 28.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 28.10.

SERIJE / EMISIJE

Crno-bijeli svijet, HTV 1 u 20:10 sati
Ksenija je postala članica Radničkog savjeta te zahvaljujući slučajnom susretu u kafiću odmah uspijeva poremetiti Srićine planove. Kipo dobiva novu priliku u Startu gdje upoznaje legendarnog urednika Jozu Sokrata, a prvi tekst koji piše vezan je uz bizarni Dunjin i Žungulov performans, nadahnut njihovim "okršajem" sa švercerima kave. Zbog Ladina poznanika Žac ima napade ljubomore, a Una se zbližava s Leom, ekscentričnim studentom dramaturgije...

Farma, Nova TV u 20:15 sati

1864. - ljubav i izdaja u doba rata, HTV 3 u 22:05 sati
Danska serija opisuje jedan od najkrvavijih ratova u povijesti Danske, a poznata je i kao najraskošnija danska TV serija svih vremena. U seriji glume najpoznatiji danski glumci, a u skandinavskim zemljama ju je gledalo više od 2 milijuna ljudi.

FILMOVI

Nacionalno blago, RTL u 20:10 sati
Producent Jerry Bruckheimer i redatelj Jon Turteltaub udružili su se te stvorili pustolovnu priču koja obuhvaća misterije stare 2000 godina kao i izazov pljačke visoke tehnologije.

Savršena meta, Nova TV u 23:10 sati
Redatelj Oskarom nagrađenog filma Dan obuke donosi nam ovaj napeti akcijski triler o izdanom čovjeku koji je posvetio svoj život domovini i za to platio neviđenu cijenu. Naslovna uloga pripala je holivudskom dobrom dečku, Marku Wahlbergu.

Američki Psiho, HTV 1 u 0:25 sati
Patrick Bateman je mlad, zgodan, uspješan i bogat. Živi luksuznim i lagodnim životom u kojem ima sve. Iza tog "savršenog" mladog muškarca krije se monstruozni um okrutnog ubojice koji koliko uživa u savršenstvu posla kojim se bavi toliko i u ubijanju.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala