Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Druga sezona serije Škorpion na AXN Adria
AXN Adria premijerno prikazuje novu sezonu američke kriminalističke serije od ponedjeljka 31. listopada

Druga sezona serije "Škorpion" na AXN Adria

Druga sezona američke krimi serije Škorpion premijerno će se početi prikazivati na AXN Adriji u ponedjeljak 31. listopada u 21:05h.

Radnja serije vrti se oko Waltera O’Briena i njegovog tima otpadnika koji su regrutirani od federalnog agenta Cabea Galloa iz Odjela državne sigurnosti kako bi oformili Škorpion, posljednju liniju obrane od kompleksnih, high-tech prijetnji iz cijelog svijeta. Tim uključuje O’Briena, jednog od najinteligentnijih ljudi na svijetu s IQ-om 197 i njegove prijatelje Sylvestera Dodda, "ljudskog kalkulatora" koji se bavi statistikama, Happy Quinna, "mehaničko čudo od djeteta", i Tobyja Curtisa "psihijatra svjetskog nivoa". Uz njih je i Paige Dineen, bivša konobarica čija intuitivna interakcija s ljudima "prevodi" stvaran svijet timu, a oni, u zamjenu, pomažu da se Paige bolje razumije sa svojim visoko inteligentnim sinom Ralphom.

Nakon traumatičnog finala prve sezone tim se vraća u akciju u drugoj sezoni, mada Walter još uvijek osjeća fizičke i psihičke posljedice automobilske nesreće. Već u prvoj epizodi hvataju se u koštac s ruskim nuklearnim satelitom koji je skrenuo s putanje i juri prema južnoj Californiji.

Serija Škorpion slobodnije se temelji na životu stvarnog Waltera O’Briena, kontroverznog kompjuteraša i medijske ličnosti koji za sebe tvrdi da ima IQ 197, mada za to nigdje nema pisanog dokaza. Walter je ujedno i izvršni producent serije. S više od 12 milijuna gledatelja po epizodi u SAD-u Škorpion je i u drugoj sezoni zadržao gledatelje ispred malih ekrana. Ne čudi stoga niti da se početkom ovog listopada u Americi počela emitirati treća sezona.

Glavne uloge tumače Elyes Gabel kao Walter O’Brien, Robert Patrick kao agent Cabe Gallo, Katharine McPhee kao Paige Dineen i Eddie Kay Thomas kao Toby Curtis. Autor serijala je Nick Santora, scenarist i producent mnogih uspješnica poput Zakon i red, The Sopranos, Laži mi i Zakon braće.

Druga sezona Škorpiona sadrži ukupno 24 epizode koje će se premijerno u regiji prikazati na AXN Adriji u stalnom terminu ponedjeljkom u 21:05h počevši od 31. listopada.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala