Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Abramsov film God Particle novi je film u Cloverfield serijalu
J.J. Abrams i Paramount nadaju se kako će svake godine objaviti jedan film iz Cloverfield svijeta

Abramsov film "God Particle" novi je film u "Cloverfield" serijalu

Ne samo da je tajanstveni projekt u produkciji J.J. Abramsa, film God Particle, novi film u Cloverfield serijalu, već Abrams kao producent i Paramount Pictures potiho planiraju napraviti još filmova u istom serijalu, koji je započeo 2008. filmom Cloverfield.

U veljači ove godine Abrams je na pitanje o nastavku Cloverfield serijala rekao kako "postoji nešto još što bismo željeli napraviti i nadamo se kako ćemo imati priliku". I očito su priliku dobili jer je film sniman u tajnosti tijekom kolovoza i rujna ove godine.

God Particle je još jedan triler u nizu. Film donosi priču o američkim astronutima na svemirskoj stanici, koji naiđu na zastrašujuće otkriće koje bi moglo utjecati neka njihova uvjerenja i saznanja, dok se očajnički bore za opstanak. Scenarij potpisuje Oren Uziel, a u glumačkim se ulogama nalaze David Oyelowo, Gugu Mbatha-Raw, Ziyi Zhang, Elizabeth Debicki, Daniel Brühl i Chris O’Dowd.

Drugi film u serijalu 10 Cloverfield Lane, koji je izašao ove godine, donio je priču o mladoj ženi koja se nakon automobilske nesreće budi u podrumu čovjeka koji ju uvjerava kako ju je spasio o kemijskog napada radi kojeg je život vani nemoguć.

Taj je čovjek Howard Stamble (John Goodman), a u filmu se spominje kako Stamble ima neke veze sa satelitima, što se dodatno potvrdilo tijekom viralne kampanje za film, u kojoj se Stample spominje kao zaposlenik mjeseca za Bold Futura tvrtku. Bold Futura je tvrtka koja se bavi osmišljavanjem, izgradnjom i integracijom naprednih tehnoloških proizvoda za vojsku, proizvođače oružja te organizacije koje istražuju svemir.

God Particle povezan je sa prve dvije priče, no na koji točno način vjerojatno nećemo sazanti prije 24. veljače 2017., kada bi film trebao stići u kina.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala