Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 23.10.
Nedjeljnu večer će obilježiti nova epizoda emisije "Tvoje lice zvuči poznato" i odlični filmovi

TV Preporuke dana – Nedjelja 23.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 23.10.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:10 sati
Nove, zabavne transformacije gledatelje čekaju ove nedjelje. Fil Tilen će ponovno u štikle za transformaciju u Mineu, a Anu Maras Harmander čeka energična Pink. Damir Kedžo je slučajnim odabirom dobio Tinu Turner, ali se ipak neće upustiti u taj izazov te je odabrao jokera. Lana mora proći opsežnu transformaciju jer će nastupiti kao Halid Bešlić, a Filipa Dizdara je dopala legendarna grupa The Beatles. Hanu Hegedušić gledatelji će moći vidjeti u ćelavom izdanju Pitbulla, a Žanamari se oduševila svojim zadatkom transformacije u Fergie. Pobjednik prethodne emisije, Matteo Cetinski, ponovno mijenja spol te će na pozornicu u idućoj emisiji nastupiti kao Jelena Rozga!

Novine, HTV 1 u 20:10 sati
Novi vlasnik "Novina" Mario Kardum (Aleksandar Cvjetković) ljut je na glavnog urednika Martina Vidova (Zijad Gračić) jer je propustio prvi objaviti vijest o njegovoj akviziciji. Srdžba je hinjena; Kardum tek priprema teren za urednikovu smjenu. Bivši vlasnik Josip Vuković (Damir Lončar) nagovara svoju štićenicu Alenku Jović Marinković (Olga Pakalović) da se uključi u utrku za mjesto glavnog urednika koje će vjerojatno uskoro biti upražnjeno.

FILMOVI

Pobješnjeli Max 3, Doma TV u 20 sati
Iako se kvalitetom i temeljnim odrednicama priče sasvim logično nastavlja na dva odlična prethodnika, Pobješnjeli Max 3 svojom se estetikom ipak od njih ponešto i razlikuje. Dok su se oni događali isključivo na prostranim pustim cestama post-apokaliptičnog svijeta, treći dio se odlikuje svojevrsnim spektaklom kaosa jer su eksterijeri grada doista istovremeno zapanjujući i odbojni.

Valter brani Sarajevo, RTL u 20 sati
Kultni jugoslavenski film, slobodna interpretacija istinite priče o antifašističkom borcu, vještom obavještajcu i organizatoru, Vladimiru Periću Valteru. To je ratna drama koja redateljski mjestimično podsjeća na špijunske filmove, s mnogo akcijskih scena i napetih trenutaka.

Bijeg iz Gulaga, HTV 1 u 22:20sati
Od redatelja Petera Weira stiže nam ova potresna priča o skupini zatvorenika sovjetskog Gulaga koji se odluče na očajnički čin. Film je inspiriran knjigom The Long Walk Sławomira Rawicza.

Umri muški, RTL u 23 sata
Ovo je prvi film u serijalu istog naslova u kojima Bruce Willis glumi policajca Johna McClanea koji se uvijek nađe u opasnim situacijama. Uz majstorsku režiju i izvrstan scenarij u kojem je napetost prožeta humorom, karakteri dobro smišljeni, a akcija nije sama sebi svrhom, Bruceu Willisu pripada zasluga za planetarnu popularnost ovog serijala.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala