Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 22.10.
Ove subote osim emisija i serija čekaju vas odlični filmovi

TV Preporuke dana – Subota 22.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 22.10.

SERIJE / EMISIJE

Farma, Nova TV u 20:10 sati

Dva i pol muškarca, HTV 2 u 23:25 sati
Alan se sprijatelji s Lyndseynim dečkom Larryjem da bi doznao što on to ima a Alan nema. Walden pomaže Jenny da aktivnije radi na glumačkoj karijeri.

FILMOVI

Legende u Vegasu, HTV 1 u 20:10 sati
Freeman. De Niro. Douglas. Kline. Četiri velike hollywoodske zvijezde pojavljuje se u glavnim ulogama u komediji o starim prijateljima koji odluče održati momačku večer za pamćenje. Lokacija - Las Vegas!

Herkul, Nova TV u 21:50 sati
Dwayne Johnson kao najsnažniji muškarac u povijesti čovječanstva! Uz njega u filmu ćemo gledati i dobitnika Zlatnog globusa Iana McShanea, Rufusa Sewella, Josepha Fiennesa, Petera Mullana te za Oscara nominiranog Johna Hurta.

Zauvijek djeveruša, nikad nevjesta, RTL u 22:10 sati
Film prati život Jane, idealistične, romantične i potpuno nesebične mlade žene…koja se vječno nalazi u ulozi djeveruše na tuđim vjenčanjima, dok njenog sretnog završetka nikako nema na vidiku. No, kada njena mlađa sestra Tess osvoji srce Janeinog šefa – u kojeg je ona potajice zaljubljena – Jane počinje preispitivati svoj „uvijek djeveruša…“ stil života.

Metak u glavu, HTV 1 u 22:25 sati
Sylvester Stallone glumi plaćenog ubojicu Jimmyja Bobu koji sa svojim dugogodišnjim partnerom Louisom Blanchardom odlazi na uobičajen zadatak: moraju smaknuti Hanka Greelyja, bivšeg policajca koji je nečasno otpušten sa službe. Nakon uspješno obavljenog posla odlaze po isplatu u lokalni bar i tu sve kreće po zlu - prevareni su i Louis je ubijen. Sljedeći dan u New Orleans dolazi detektiv Taylor Kwon istražiti ubojstvo svog nekadašnjeg partnera Greelyja i kriminalca Blancharda...

Malavita, Nova TV u 23:35 sati
Ovo je priča o poznatoj mafijaškoj obitelji Manzoni koja se u sklopu programa zaštite svjedoka seli u Francusku. I koliko god se trudili uklopiti u okolinu, stare navike je jednostavno teško zaboraviti pa se uskoro nađu u dobro poznatoj situaciji gdje se stvari rješavaju na dobro poznati „obiteljski" način.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala