Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Paddington 2 počeo sa snimanjem
Ovih dana krenula je produkcija nastavka filma "Paddington" te su poznati novi glavni glumci

"Paddington 2" počeo sa snimanjem

Potvrđeno je kako će Hugh Grant i Brendan Gleeson predvoditi glumačku ekipu nastavka filma Paddington, koji je sa snimanjem krenuo ovaj tjedan.

Grant će glumiti glavnog zlikovca pod imenom Phoenix Buchanan. On je tašta, ali šarmantna glumačka legenda čija zvijezda posljednjih godina sve slabije sjaji. Gleeson će biti "Knuckles" McGinty, zloglasni obijač sefova i legendarni snagator koji postaje neočekivani Paddingtonov saveznik.

Nastavak nam donosi Paddingtona sretnog uz obitelj Brown u Windsor Gardesu, gdje je postao popularni član zajednice. U potrazi za savršenim poklonom za stoti rođendan omiljene tete Lucy Paddington nailazi na jedinstvenu pop-up knjigu u antikvarijatu gospodina Grubera te počne raditi neobične poslove kako bi mogao kupiti knjigu. No kada je knjiga ukradena Paddington i Brownovi moraju naći kradljivca.

Kao i original, koji je bio pravi hit na kino blagajnama, i nastavak će u potpunosti financirati Studiocanal te će ga producirati David Heyman, a Paul King vraća se kao scenarist-redatelj. King je scenarij napisao zajedno sa Simonom Farnabyjem, koji je u prvom filmu imao malu ulogu.

Uz Granta i Gleesona, glavna se glumačka postava iz originalnog filma vraća i u nastavku, uz izuzetak Nicole Kidman. Hugh Bonneville i Sally Hawkins ponovno su gospodin i gospođa Brown, Samuel Joslin i Madeleine Harris kao njihova djeca, Julie Walters u ulozi gđe. Bird, Peter Capaldi kao gosp. Curry, Jim Broadbent kao gosp. Gruber, Imelda Staunton kao teta Lucy te Ben Whishaw, koji svoj glas posuđuje naslovnom medvjediću.

Paddington 2 u kinima se očekuje krajem 2017. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala