Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prvi trailer za DreamWorksov animirani The Boss Baby
Alec Baldwin je posudio glas glavnom liku, genijalnoj bebi koja s bratom mora spasiti svijet

Prvi trailer za DreamWorksov animirani "The Boss Baby"

Krajem ožujka sljedeće godine u kina nam stiže novi DreamWorksov animirani film The Boss Baby i to o bebi koja sa svojim bratom spašava svijet, a jučer je objavljen prvi teaser trailer.

The Boss Baby je simpatična priča o tome kako dolazak bebe mijenja rutinu i dinamiku obitelji, a gledamo je s aspekta 7-godišnjeg dječaka koji je živio savršen život do iznenadnog dolaska malog brata. I baš kad pomislite da je ovo još jedan (animirani) film koji šalje poruku o tome koliko je obitelj važna, otkriva se dodatna radnja: beba nije samo beba i treba bratovu pomoć kako bi zajedno spasili svijet!

Trailer je prigodno objavljen za Dan šefova (National Boss’s Day) koji se oko 16. listopada obilježava u SAD-u, Kanadi, Litvi i Indiji, a kojem je cilj ojačati odnos između šefova i zaposlenika.

Glasove u originalu su posudili poznata glumačka imena kao što su Alec Baldwin, Lisa Kudrow, Steve Buscemi i Jimmy Kimmel. Režiju potpisuje Tom McGrath poznat po seriji filmova Madagaskar, a za scenarij je zaslužan Michael McCullers (Austin Powers) koji ga je napisao prema popularnoj dječjoj knjizi Marle Frazee. Redatelj naglašava da je film temeljio na svom odnosu sa starijim bratom: „Natjecanje i svađe su normalne, ali što smo stariji i što više idemo kroz život to nam je jasnije da ti je brat zapravo najbolji prijatelj. Film je na neki način posveta mom bratu“ , izjavio je za USA Today.

The Boss Baby u američka kina stiže 31. ožujka 2017. godine. Kod nas će se prikazivati pod imenom Mali šef i u distribuciji Blitza dolazi u naša kina u travnju 2017.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala