Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zvijezda Igre prijestolja u spin-offu Dobre žene
Rose Leslie pridružuje se spin-offu "Dobre žene" u ulozi Dianine unuke

Zvijezda "Igre prijestolja" u spin-offu "Dobre žene"

Upoznajte Dianinu unuku. Rose Leslie, glumica poznata po svom angažmanu u serijama Igra prijestolja i Downton Abbey dobila je ulogu u nastavku serije Dobra žena. U glavnim ulogama se nalaze Christine Baranski kao Diane Lockhart i Cush Jumbo kao Lucca Quinn, a Leslie će biti rame uz rame s njima u ulozi Maie, Dianine unuke koja se im se pridružuje nakon što postane odvjetnica te je ključan dio Dianinog plana za budućnost.

Spin-off serija Dobre žene trebala bi biti u malo nježnijem tonu nego njena prethodnica, a radnja će započeti godinu dana nakon događaja iz finala Dobre žene. Golema financijska prijevara uništila je reputaciju mlade odvjetnice Maie te istovremeno "pojela" većinu ušteđevine njene mentorice Diane. Prisiljene napustiti Lockhart&Lee, one se pridružuju Lucci u jednoj od istahnutih odvjetničkih kuća u Chicagu.

Leslie je prva glumica koja nije bila dio originalne serije. Uz Baranski i Jumbo, u nastavku se pridružuju i Sarah Steele, koja će reprizirati svoju ulogu Marisse Gold, pametne i otvorene kćeri Elija Golda (Alan Cumming). Ona će u spin-offu početi kao Dianina tajnica, ali će otkriti kako ima smisla za istražiteljstvo.

"Oduševljeni smo što nam se Rose pridružila.", rekli su tvorci serije Robert i Michelle King, koji potpisuju scenarij i za spin-off te će služiti kao izvršni producenti. "Trebali smo mladu glumicu koja se može nositi sa Christine Baranski i Cush Jumbo i Rose je savršena. Realna je, snažna i može glumiti u komediji. Da smo sami stvarali glumicu ne bismo mogli bolje napraviti.", rekli su Kingovi.

Spin-off serija, koja još uvijek nema službeni naziv, sa prikazivanjem kreće u veljači 2017. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala