Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prvi pogled na hit komediju Stado
Donosimo vam prvu najavu za redateljski prvijenac legendarnog Nikole Koje

Prvi pogled na hit komediju "Stado"

Nešto malo manje od dva mjeseca prije početka službene kino distribucije došao je red za prvi pravi pogled na nadolazeću hit komediju – Stado! Riječ je o redateljskom prvijencu Nikole Koje, legendarnog glumca koji se proslavio nastupajući u nizu poznatih i izrazito cijenjenih filmova kao što su Lepa sela lepo gore, Rane, Mi nismo anđeli, Parada i mnogih drugih. Ove godine jedan od najpoznatijih glumaca s prostora Balkana odlučio je po prvi puta stati iza kamere, okupiti briljantnu glumačku postavu (uključujući i sebe) i snimiti žanr u kojem se svih ovih godina najbolje snalazio: ne-tako-običnu komediju s primjesama satire i obilja sarkazma. Ovim putem donosimo vam prvu teaser najavu za ovaj siguran filmski hit koji nam u kina dolazi početkom prosinca!

Komedija Stado jedna je od najambicioznijih filmskih produkcija s ovih prostora do danas. Osim što se radi o filmu čija je glavna tema jedna od onih s kojima se mnogi od nas istoga trenutka mogu poistovijetiti i što je okupio fantastičnu glumačku ekipu, film Stado poseban je i po tome što se radi o prvoj regionalnoj ko-produkciji u koju su uz producentsku kuću K12 uključeni i TV Prva, Filmski centar Srbije te Cineplexx – vodeći kino prikazivač jugoistočne Europe. Distributer filma u svim državama regije je Continental film.

Glavni junaci komedije Stado su Kolja i Cveja, dvojica entuzijasta koji će pokušati pronaći financijska sredstva kako bi snimili pilot epizodu za svoju novu televizijsku seriju. Naravno, kao što to obično biva na filmu (ali i u stvarnom životu) njihov put do mogućeg uspjeha nikako neće biti posut ružama, pa će tako Kolja i Cveja biti prisiljeni napraviti puno neželjenih kompromisa kako bi ostvarili svoju ideju. Njih dvojica će se, u želji da naprave veliko umjetničko djelo, suočiti s ogromnim preprekama te u jednom trenutku biti prisiljeni i sklopiti pakt s "vragom", a sve kako bi ostvarili osobni i financijski uspjeh...

Satirična komedija Stado okupila je impresivnu glumačku ekipu koju uz Nikolu Koju predvode Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić, Nataša Ninković, Nikola Đuričko, Goran Šušljik, Vojin Ćetković, Marko Gvero, Bane Trifunović, Srđan Timarov, Hristina Popović, Goran Radaković, Dragan Petrović Pele, Miran Banjac, Petar Strugar i mnogi drugi. Scenarij filma potpisuje Nebojša Romčević.

Sudeći prema scenama iz prve teaser najave nesumnjivo je da nas očekuje još jedna vrhunska komedija Nikole Koje koja će nas, osim što će nas nasmijati do suza, natjerati i na promišljanje o mnogim stvarima kojima smo svakodnevno izloženi putem medija i poslova koje obavljamo.

Hit komedija Stado u domaća kina stiže 1. prosinca!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala