Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pogledajte kako izgleda Class
Uz prvi trailer za spin off "Class" dobili smo i prvi pogled na božićni specijal "Doctor Whoa"

Pogledajte kako izgleda "Class"

 Zahvaljujući još jednom Comic Conu, onom u New Yorku, dobili smo sočne nove materijale koji će nam otkriti sve o omiljenoj zabavi s malih ekrana. Konačno smo dobili prvi pogled na spin off britanske znanstvenofantastične serije Doctor Who, seriju Class

Dugo čekanje se isplatilo jer su objavljena čak dva trailera.

 Dva kratka videa otkrivaju dobar pogled na nove likove i svijet srednje škole Coal Hill gdje se radnja odvija. Ton serije je očigledno ozbiljniji, a uz nova čudovišta u seriji neće nedostajati ni romanse. Kao što je i najavljeno, a jasno je iz prvog trailera, u prvoj epizodi spin offa pojavit će se i sam Doctor.

Nova serija će se odvijati unutar srednje škole Coal Hill čiji učenici od Doctora dobivaju zadatak braniti Zemlju od napada izvanzemaljaca i čudovišnih bića. Učenike Charlieja (Greg Austin), April (Sophie Hopkins), Rama (Fady Elsayed) i Tanyu (Vivian Oparah) predvodi profesorica fizike gospođica Quill (Katherine Kelly). 

Traileri stižu upravo na vrijeme, jer je premijera serije "Class" u Velikoj Britaniji najavljena za 22. listopada.

No to nisu sve novosti koje stižu iz "Doctor Who" svemira. Iako nova sezona "Doctora Whoa" neće stići na male ekrane do proljeća 2017. godine, krajem ove godine stiže i novi "Doctor Who" božićni specijal. Povodom toga Doctor je predstavio i svoju blagdansku avanturu.

Na pravi trailer ćemo još pričekati, ali prvi najavni video božićnog specijala otkrio je snimke sa seta snimanja specijala i pokoji kadar iz epizode pa pogledajte!

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala