Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 9.10.
Nedjeljnu večer će obilježiti nova epizoda emisije "Tvoje lice zvuči poznato", odlične serije i filmovi

TV Preporuke dana – Nedjelja 9.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 9.10.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:10 sati
Treća epizoda ponovno nam donosi nove zabavne transformacije, a imat ćemo priliku vidjeti nastup oca i sina! Pobjednicu Hanu Hegedušić ponovno čeka izazov transformacije u muški spol za ulogu Julia Iglesiasa, dok Lanu čeka sličan zadatak i pretvorba u mlađeg sina Iglesiasa, Enriquea. Damir Kedžo isto mijenja spol i visinu svog glasa za ulogu Ariane Grande, a Matteo Cetinski svoje će vokalne sposobnosti prezentirati u liku Dine Dvornika. Fil Tilen otpjevat će jednu od pjesama skupine Right Said Fred, a Filip Dizdar postaje Kasandra. Žanamari opet čeka muška izvedba i Đavoli, dok se Ana Maras ovaj put odlučila za „jokera“ na izvučenu Jennifer Lopez. Bit će zanimljivo vidjeti tko će je zamijeniti u ovoj ulozi i izboriti se za bodove transformirajući se u popularnu pjevačicu.

Vikinzi, HTV 2 u 22:10 sati
Vikinška vojska kreće u pohod, a cijeli Pariz je spreman na obranu do posljednjeg daha pod vodstvom grofa Oda. Vikinzi su odlučni u namjeri da zauzmu grad i ne kane odustati ni pod koju cijenu.

Kalifornikacija, HTV 2 u 23:45 sati
Hank se i dalje ne slaže s Beccinim planovima, ali Karen izglađuje situaciju. U Malibaru Hank i Levon nalaze se s Hankovom starom studenticom Tarom. Poslije, Hank umiruje Juliju i poziva je na posebnu večeru. Hank tjera Charlieja da spasi Marcy. Hank donosi odluku koja će mu promijeniti život.

FILMOVI

Umri muški 3, RTL u 22:45 sati
Filmski serijali često se u svojim nastavcima razvodnjavaju i obožavateljima pružaju samo velika razočaranja. No, u slučaju Umri muški 3 situacija je potpuno obrnuta. Štoviše, koliko god je prvi dio Umri muški bio akcijski klasik, a drugi gotovo satira originala, treći je pun pogodak.

360, HTV 1 u 22:50 sati
Moderna i dinamična priča koja povezuje likove i gradove, živo, napeto, duboko potresno, o ljubavi u 21. stoljeću. Počevši u Beču, nastavlja se u megagradovima, Parizu, Londonu, Riju i Phoenixu..

Sherlock Holmes, Nova TV u 23:15 sati
Višestruko nominirani za Oscara Robert Downey Jr. i Jude Law glume Holmesa, odnosno njegovog vjernog prijatelja dr. Watsona u ovoj misterioznoj akcijskoj avanturi scenarista Anthonyja Peckhama...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala