Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 7.10.
Večeras počinje nova sezona serije "Crno-bijeli svijet", čeka vas nova epizoda "Farga" i tri odlična filma

TV Preporuke dana – Petak 7.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 7.10.

SERIJE / EMISIJE

Crno-bijeli svijet, HTV 1 u 20:05 sati
Radnja serije u drugoj sezoni događa se tijekom 1981. i 1982. godine, a u središtu pozornosti ponovno su novinar Voljen Kipčić Kipo i njegov najbolji prijatelj, fotograf Đermano Kurtela zvan Žungul, koji se na početku sezone nalazi na odsluženju vojnog roka, na uzavrelom Kosovu. Uz Kipovu i Žungulovu potragu za dobrim provodom i temama koje bi im mogle pomoći da se iz svijeta studentskog novinarstva prebace u više profesionalne sfere (počinju raditi za Start i Danas), paralelno pratimo i događaje u obiteljima Kipovih rastavljenih roditelja.

Farma, Nova TV u 20:15 sati
U večerašnjoj emisiji vidjet ćemo i tko će postati prvi duelist. Dok se na Staroj farmi ne zabrinjavaju pretjerano oko nominacija, na Novoj farmi su u igri opake kalkulacije, a najspremnija od svih je Jasmina. Koja farma će pobijediti u tjednom zadatku, tko će postati prvi duelist?

Fargo, HTV 1 u 23:35 sati
Malvo uspijeva preokrenuti ucjenjivačku operaciju, Molly postavlja zamku, a Gus se dvoumi bi li trebao priznati ili ne. Lesterov povratak na posao izaziva komplikacije.

FILMOVI

Osveta na visokim petama, RTL u 20:10 sati
U ovoj komediji Cameron Diaz, nakon što otkrije da je njezin dečko oženjen, započinje neobično prijateljstvo s – njegovom suprugom. Zajedno, one su odlučne da mu se osvete, no za to će im trebati pomoć – njegove ljubavnice.

Vrag nosi Pradu, RTL u 22:25 sati
Ekranizacija satiričnog romana Lauren Weisberger postala je hit u kinu i prototip suvremenog "chick flicka" prepunog glamurozne odjeće velikih svjetskih brandova kakvi su Valentino, Chanel, Galliano, Prada i dr. Ma koliko film bio naoko kritičan prema nemilosrdnom svijetu koji se bavi modom, svoj uspjeh u kinima temelji na iznimno privlačnoj slici njujorškog svijeta mode i modnih magazina, glamuroznoj odjeći koju nose glumci u filmu i rekvizitima koji plijene pažnju publike.

Zaraza, Nova TV u 0:35 sati
Dok se epidemija smrtonosnog virusa širi širi i prerasta u pandemiju, svjetska zdravstvena organizacija pokušava pronaći lijek i obuzdati paniku koja se počela širiti brže od samog virusa. U isto vrijeme, obični ljudi bore se za opstanak u društvu koje se raspada.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala