Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kad padne mrak dobit će spin off seriju
Komedija o policajcima za nadnaravno Taike Waititija dobila zeleno svjetlo na novozelandskoj televiziji

"Kad padne mrak" dobit će spin off seriju

 Novozelandska nadnaravna komedija Kad padne mrak (What We Do in the Shadows) ugodno je iznenadila sve ljubitelje komedija i nadnaravnog 2014. godine i ubrzo stekla kultno sljedbeništvo. 

Urnebesna komedija o vampirima u modernom Wellingtonu uradak je redatelja Taike Waititija, koji trenutačno snima Marvelov Thor: Ragnarok. Oduševljeni obožavatelji Waititijeve komedije prošle godine su žestoko navijali za nastavak filma, a redatelj ih nije razočarao. Ubrzo je Taika Waititi najavio nastavak We're Wolves, a njegov kolega i suradnik Jemaine Clement otkrio je kako imaju i izvrsnu ideju za televizijski spin off. 

Isprva je novozelandska televizija projekt odbila zbog financiranja, no Clement i Waititi su svejedno predali mini-pilot epizodu (kako ju je Clement nazvao prošle godine). Ustrajnom dvojcu potez se isplatio, na radost svih fanova, jer je serija konačno dobila zeleno svjetlo.

Pod nazivom Paranormal Event Response Unit serija će se usredotočiti na dvoje policajaca koje smo imali priliku upoznati u izvornom filmu. Partneri Karen i Mike dio su specijalne jedinice koji odgovaraju na paranormalne policijske pozive i štite javnost od nadnaravnih događaja. 

Novozelandska televizija odobrila je spin off od 6 epizoda u trajanju po 30 minuta, a dodijeljen je budžet od 1,4 milijuna dolara. Serija će stići na male ekrane u Novom Zelandu već iduće godine. 

Nije poznato hoće li originalan policijski duo (Karen O’Leary, Mike Minogue) glumiti i u seriji, ali s obzirom na njihovu izvanrednu izvedbu u filmu nadamo se kako će se vratiti ulogama. 

 M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala