Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 2.10.
Nedjeljnu večer će obilježiti nova epizoda emisije "Tvoje lice zvuči poznato", odlične serije i filmovi

TV Preporuke dana – Nedjelja 2.10.

Foto: Nova TV

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 2.10.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:10 sati
Uz Tomu in der Muhlena, Sandru Bagarić i Gorana Navojca kao gostujući član žirija če osmero kandidata ocjenjivati poznata glumica Ecija Ojdanić. Danas gledatelji imaju priliku vidjeti i prvi dvoboj u sezoni: dvije natjecateljice dobile su isti zadatak – transformirati se u Severinu. Žanamari Perčić i Ana Maras Harmander imaju zadatak žiri uvjeriti da su baš one najbolje ''skinule'' Severinu, i to sa različitim pjesmama!

Vikinzi, HTV 2 u 21:45 sati
Pojava vikinške flote sije paniku među pariškim pukom. Obranom grada zapovijeda grof Odo, koji je uvjeren kako je grad spreman za opsadu. Kralj Karlo na nagovor svoje kćeri, princeze Gisle, objavljuje kako neće napustiti grad. Vikinzi podižu logor nedaleko od grada i planiraju napad.

Kalifornikacija, HTV 2 u 23 sata
Stigli su podaci o gledanosti Policajca iz Santa Monice. Hank je možda ostao bez posla, što teško pogađa Charlieja. Izvori prihoda presušili su pa Marcy odluči prihvatiti Stuovu ponudu. Karen dolazi s posebnom gošćom - Beccom koja ima važnu vijest. Međutim, Karenine planove o obiteljskom skupu kvari Levon.

FILMOVI

Transporter, RTL u 22:45 sati
Odličan akcijski triler redatelja Louisa Leterriera i Coreyja Yuena, snimljen po scenariju u kojem je sudjelovao i slavni Luc Besson, pravi je primjer žanrovskog vrhunca i kvalitetne kino zabave. Glavno oružje filma izvrsni je Jason Statham u ulozi Franka Martina.

Kapetan Amerika: Prvi osvetnik, Nova TV u 22:50 sati
Kapetan Amerika: Prvi osvetnik fokusira se na rano doba Marvelovog univerzuma, u kojem se Steve Rogers dobrovoljno prijavi za sudjelovanje u eksperimentalnom programu koji ga pretvara u super vojnika znanog kao Kapetan Amerika.

Nuspojave, HTV 1 u 23:40 sati
Provokativni triler o Emily i Martinu (Rooney Mara i Channing Tatum), uspješnom njujorškom paru čiji se svijet drastično promijeni kad novi lijek kojeg je Emily dao njen psihijatar (Jude Law) za liječenje depresije prouzroči katastrofalne nuspojave.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala