Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ekskluzivna premijera nove serije Westworld
Premijera HBO serije bit će ekskluzivno na HBO-u 3.10. u 3 ujutro i 20h, a od jutarnjih sati će biti dostupna na HBO GO

Ekskluzivna premijera nove serije "Westworld"

Home Box Office, vodeća premium televizijska mreža s ponosom najavljuje ekskluzivnu premijeru nove, originalne HBO serije Westworld koja će na HBO kanalu biti emitirana u ponedjeljak, 3. listopada u 20h. Nove epizode emitirat će se ponedjeljkom u istom vremenskom terminu.

Prva epizoda Westworlda isti će dan biti dostupna i na uslugama videa na zahtjev - HBO On Demand i HBO GO.

Jednosatna dramska serija WESTWORLD mračna je odiseja o osvitu umjetne svijesti i evoluciji grijeha. Smještena na raskrižju bliske budućnosti i ponovno zamišljene prošlosti, ona istražuje svijet u kojem svaki ljudski apetit, ma kako plemenit ili izopačen, može biti zadovoljen.

Uz iznimnu glumačku ekipu na čelu s Anthonyjem Hopkinsom, Edom Harrisom, Evan Rachel Wood, Jamesom Marsdenom, Thandie Newton i Jeffreyjem Wrightom,Westworld je inspiriran filmom iz 1973. koji je napisao i režirao Michael Crichton (Jurski park). Film Westworld (Stari Divlji zapad) bit će prikazan uoči premijere serije – 1. listopada u 19h na kanalu HBO 2, a isti dan bit će dostupan i putem usluge www.HBOGO.hr.

Desetodijelnu seriju Westworld za televiziju su kreirali izvršni producenti Jonathan Nolan (Interstellar, Vitez tame) i Lisa Joy (Dodir života i smrti, Odstrel). Ostali izvršni producenti uključuju J. J.-a Abramsa i Bryana Burka (Izgubljeni, novi filmovi Zvjezdane staze i Ratovi zvijezda) te Jerryja Weintrauba .

"Kada bi se mašti mogli u potpunosti prepustiti i raditi baš sve što poželite – mislite li da bi o sebi otkrili stvari koje niste željeli znati?" - Jonathan Nolan

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala