Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Putovanje Amerikom na dva kotača se nastavlja s Normanom Reedusom
Serija "Ride with Norman Reedus" nakon uspješne prve sezone dobila zeleno svjetlo i za 2. sezonu

Putovanje Amerikom na dva kotača se nastavlja s Normanom Reedusom

 Norman Reedus, poznati ljubitelj vozila na dva kotača i miljenik publike u svojoj ulozi Daryla Dixona u Živim mrtvacima, ovog ljeta je premijerno na AMC-u predstavio svoju novu emisiju - Ride with Norman Reedus

Serija, u kojoj motocikli i putovanja imaju središnju ulogu, doživjela je pozitivan prijem svih obožavatelja ceste,motora ali i samoga glumca. S obzirom na sve AMC nije imao izbora nego dati zeleno svjetlo za novu sezonu
 
U emisiji Ride with Norman Reedus glumac publiku upoznaje s motociklističkom kulturom, a pritom nas vodi na putovanja zanimljivim lokacijama diljem SAD-a i prikazuje nam izvanredne vještine mehaničara u izradi kultnih vozila na dva kotača.  
 
U jednosatnim epizodama Norman Reedus je do sada doveo impresivnu i šaroliku listu zanimljivih gostiju, od glumaca Petera Fonde (Goli u sedlu), glazbenika Brenta Hindsa, gitarista i pjevača skupine Mastodon, glumca Balthazara Gettyja, redatelja Roberta Rodrigueza do brojnih motorista, umjetnika i motociklističkih entuzijasta.
Glumac je svoju emisiju već nekoliko puta usporedio s emisijama Anthonyja Bourdaina, osim što ovo nije kulinarsko putovanje već motorističko. 
 
Povodom odobrenja 2. sezone Norman Reedus je prokomentirao: "Reakcije na 'Ride' su bile iznimno pozitivne. Drago mi je što imam priliku pokazati publici svoju drugu stranu. Dobili smo izvanredan odgovor na iskrene razovore u emisiji i činjenicu da očito ništa nije skriptirano. Imam osjećaj da tek počinjemo, a toliko mnogo odličnih mjesta imamo još posjetiti. Vidim beskrajne mogućnosti za ovaj show."
 
Novih 6 epizoda u 2. sezoni emitirat će se iduće godine. Ukoliko vjerni obožavatelji ne mogu dočekati iduću godinu, nadamo se da ćemo Normana Reedusa ponovno gledati u novoj sezoni "Živih mrtvaca" kada se serija vrati na male ekrane u listopadu. 
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala