Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 25.9.
Nedjeljnu večer će obilježiti nova sezona emisije "Tvoje lice zvuči poznato", sportski spektakl te nekoliko filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 25.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 25.9.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato , Nova TV u 20:10 sati
Na Novu TV se vraća hit zabavni show koji je obilježio i 2014. i 2015. godinu, a u svojoj trećoj sezoni donosi i neke novosti. Tu je i ovaj put osmero kandidata koji su spremni na nevjerojatne transformacije i nezaboravnu zabavu, a jedno je sigurno – svi oni će se naći pred nimalo lakim zadacima. Iz tjedna u tjedan, uz puno rada, vokalnih i plesnih vježbi, nevjerojatne kostime i šminku koja će ih dovesti do neprepoznatljivosti, kandidati showa transformirat će se u potpunosti u nekoga drugoga i pokušati svojim nastupom osvojiti naklonost i žirija, ali i svojih kolega.

Vikinzi , HTV 2 u 21:40 sati
Pripreme za pohod na Pariz su u punom jeku, a Rollon razmišlja o sudbi koju mu je prorekao vidjelac. Ragnar doznaje da je Aethelwulf napravio pokolj u vikinškoj naseobini u Wessexu, a Kalf stiže u Kattegat u društvu novih saveznika i poznatih lica. I Thorunn i Judith se porode; no dok jedni dolaze na svijet, drugi ga napuštaju.

Cro cop vs. Hyunman Myung , Nova TV u 23:30 sati
Pogledajte povratak u ring Mirka Cro Copa Filipovića. U povratničkom meču čeka ga Korejac Hyun Man Myung, u Saitama Areni u Tokyu. Bit će to prva Mirkova borba u pohodu na trofej „Rizin World Grand Prixa 2016.“. Na ovaj sportski pothvat Cro Cop je krenuo nakon duže stanke i to u 42. godini života, a u prvoj borbi naš legendarni borac slovi za favorita.

FILMOVI

King Kong , RTL u 20 sati
Prvu verziju Kinga Konga stvorio je veliki američki pustolov, producent i bliski prijatelj i suradnik redatelja Johna Forda Merian C. Cooper - potpisan je i kao koredatelj s Ernestom B Schoedsackom, 1933. godine. To klasično ostvarenje pustolovne fantastike prerada je bajke o ljepotici i zvijeri, s briljantno smišljenim i vizualno provedenim sučeljavanjem egzotičnog svijeta primitivne divljine i urbane civilizacije.

Pravilo šutnje , HTV 1 u 22:50 sati
Ova triler drama se temelji na pripovijetci Neila Gordona, koji je producirao i režirao slavni glumac Robert Redford. U glavnim ulogama su Robert Redford, Shia LaBeouf i Julie Christie.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala