Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 24.9.
Za subotnju večer smo izabrali emisije, serije i tri filma

TV Preporuke dana – Subota 24.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 24.9.

SERIJE / EMISIJE

Farma, Nova TV u 20:10 sati
Ove subote Farma ostaje bez još jednog farmera. Tko će se iz dvoboja izaći kao gubitnik, ne propustite doznati, kao i koja nova iznenađenja očekuju farmere.

Ray Donovan, HTV 2 u 21:40 sati
Na kraju prve sezone bostonski je mafijaš i bjegunac Sully (James Woods) stradao u velikom obračunu. U drugoj sezoni ove snažne drame pratimo posljedice njegovog ubojstva za Raya, njegovog oca Mickeya (Jon Voight u ulozi za koju je dobio Zlatni globus) i za FBI, koji vodi načelnik Ureda u L. A.-u Cochran (Hank Azaria).

Dva i pol muškarca, HTV 2 u 22:35 sati
Cimeri Walden Schmidt i Alan Harper još su jednu godinu neženje i doživljavaju razne pustolovine. Kad je zaprosio djevojku i odbila ga je, Walden se opet ozbiljno bacio na izlaske s djevojkama. Alan i Lyndsey pozvali su ga na seks utroje, zatim si je stvorio lažan identitet da nađe djevojku koja ne lovi njegov novac...

Anno: Ljeta Gospodnjeg 925., RTL u 23:40 sati

FILMOVI

Mačak u čizmama, RTL u 20 sati
Vrhunski borac, ljubavnik i odmetnik - Mačak u čizmama postaje heroj kad krene u avanturu u kojoj mu se pridružuju čvrsta i šarmantna Kitty Softpaws i genijalni Humpty Alexander Dumpty. Dok pokušavaju spasiti grad, notorni otpadnici od zakona Jack i Jill pokušavaju učiniti sve što je u njihovoj moći ne bi li ih u tome osujetili.

Cijena istine, HTV 1 u 20:05 sati
Mickey Haller je odvjetnik koji brani kriminalce, a ured je smjestio na zadnje sjedište Lincoln Continental limuzine kojom kruži ulicama Los Angelesa. Svoj profesionalni život posvetio je obrani šarenog društva zločinaca, a sad mu se nudi posao života: obrana Louisa Rouleta, ljepotana s Beverly Hillsa koji je optužen za ubojstvo.

Obitelj Miller, Nova TV u 22 sata
Iskusni diler prisiljen je unajmiti obitelj kako bi prokrijumčario dvije tone marihuane iz Meksika i izvukao se iz dugova.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala