Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


5 razloga zašto ne propustiti #WEEKEND2016
9. Weekend Media Festival će se održati od 22. do 25. rujna

5 razloga zašto ne propustiti #WEEKEND2016

1. PREDAVANJA: Znanje je moć!
Nemojte štedjeti na znanju i informacijama - promjene u svijetu medija i komunikacija su svakodnevne, brze i drastične, zato. Na Weekendu od vrhunskih svjetskih stručnjaka saznajte sve o trenutnoj situaciji u svijetu, a od naših regionalnih panelista što nam se događa u susjedstvu.

2. RADIONICE: Izoštrite svoje vještine!
Kako bi uvijek bili na korak ili dva ispred konkurencije, izoštrite svoje vještine i pokupite koji trik od vodećih inozemnih ili regionalnih PR-ovaca, marketingaša i oglašivača na dinamičnim Weekend radionicama.

3. NETWORKING: Svi su gore!
Weekend je jedinstveno mjesto za interakciju s regionalnim medijima, klijentima, agencijama i konkurencijom. Bilo da ste medijski, oglašivački, PR ili komunikacijski profesionalac, ne možete propustiti priliku za produbljivanje postojećih i stvaranje novih poslovnih odnosa.

4. OPUŠTANJE: Napunite baterije!
Prije nego što se uhvatite u koštac s neizvjesnom jeseni, iskoristite posljednju priliku da dobro napunite baterije. Poslušajte sjajna predavanja, panele i radionice, prošetajte se, osunčajte i okupajte. Popijte kavu u srcu prekrasnog Rovinja i dobro se najedite! A vrijeme nam ide na ruku…

5. PARTY: Zabavite se!
O neumjerenim Weekend partyjima šapuće se i hihoće mjesecima nakon samog festivala, a samo se najizdržljiviji sjećaju baš svega što se dogodilo. Ove godine uživajte uz Hladno pivo, Who See, Ljetno kino, genijalne DJ-e, a jutra dočekajte na famoznim afterpartyjima u klubu Pepermint. 

Više informacija potražite na www.weekendmediafestival.com

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala