Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 18.9.
Omiljene serije i filmovi su na rasporedu za nedjeljnu večer

TV Preporuke dana – Nedjelja 18.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 18.9.

SERIJE

Zlatni dvori, Nova TV u 20:10 sati
Ana pronalazi nestalog i omamljenog Petra kod Holcera, što kod Nere samo pojača ljubomoru. Petar nije sretan što se Weltrusky pojavio u selu, a još manje što će Ana s njim raditi. Vježbe Weltruskog i Ane krenu dobro, dok on ne prijeđe crtu i krene ju pipkati i ljubakati. Ljutita Ana odlazi, a Petar ju pokušava smiriti. U sve to, kobila dobiva trudove, Holcer je u nemogućnosti da pomogne, pa uskače Petar.

Kalifornikacija, HTV 2 u 23:05 sati
Hank se prisjeća burnog doba s Karen, zbunjene mlade Becce i njihovih dana sa sretnijim Charliejem i Marcy. Hankov susret s časnom sestrom pomaže mu da bolje sagleda stvari.

FILMOVI

Smrt na sprovodu, HTV 2 u 20 sati
Neke su obitelji sretne i složne. No, puno je veći broj onih koji se zbog međusobnog lošeg ponašanja, mana i tajni iz prošlosti izbjegavaju. No, nepredviđeni događaji ponekad okupljaju takve disfunkcionalne obitelji pa se svi moraju suočiti s onime što su već dugo potiskivali. Upravo je to slučaj jedne britanske obitelji koja se okuplja u jutro uoči sprovoda njihova oca.

96 sati, RTL u 21:50 sati
Liam Neeson je Bryan, iskusni tajni agent koji je odlučio prestati sa poslom kako bi mogao više vremena provoditi uz svoju mladu kćer, Kim (Maggie Grace). No kada iznenada primi poziv iz Pariza, u kojem mu šokirana Kim javi da su nepoznati ljudi upali u stan i napali njenu prijateljicu, on će morati iskoristiti sve svoje vještine kako bi spasio kćer prije nego je zauvijek izgubi.

Vitez Tame, Nova TV u 23:15 sati
Nastavak hit filma Batman Begins donosi nam novo uzbudljivo poglavlje u životu Brucea Wayna i njegovog alter ega, Batmana. Uz pomoć poručnika Jima Gordona i tužioca Harveya Denta, Batman odlučuje uništiti preostale kriminalne organizacije koje prijete ulicama grada Gothama. Suradnja rezultira uspjesima, ali tim uskoro postaje lovina kralja kaosa. Konce vuče savršeni kriminalni um koji stanovnike tjera u strah. Cilj mu je zauvijek se riješiti zaštitnika grada i od Gothama napraviti grad zločina.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala