Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sluge drugog tjedna Farme su Lara, Gordan, Katica i Damir
Goranu smeta što Gordan puno jede: "Mogu i ja pojesti tri tanjura, ali pojedem jedan!"

Sluge drugog tjedna Farme su Lara, Gordan, Katica i Damir

Drugog tjedna Farme odabir sluga i na jednoj i na drugoj farmi prošao je poprilično jednostavno. Na Novoj farmi Damir i Katica svojevoljno su se ponudili za sluge, dok se na Staroj farmi ponudila Lara, a Gordana su samog izabrali ostali farmeri.

"Netko govori da sam dvoličan, netko kaže da sam dobar i drag, a opet me napisao. Mene se žele riješiti. To je sve taktika igre. Sve ja to znam. Svatko želi sebe spasiti. Osjećaj je ljutnje što se tiče nominacija. Poštujem svaku odluku, jer to je igra, ali opet teška igra.", kazao je Gordan kojemu nije drago što je već drugi put za redom sluga, a posebno ga je izbacila iz takta Goranova rečenica da ga odabire za slugu jer previše jede. "Mogu i ja pojesti tri tanjura, ali pojedem jedan!", rekao je Goran, a s njim se složila i Sara.

Lara je kao glavni razlog za izlazak navela taj što se želi kući najesti, dok njezin dečko Damir smatra kako ga drugi farmeri nisu prihvatili te napominje – nema motivacije. "Nova farma se totalno raspada. Već smo je i prozvali ukleta farma. Baš smo loši!", poručio je.

Iako je Katica ostavila dojam snažne žene koja se čvrsto bori za svoje ideale, izgleda da je negdje na tom putu posustala, pa se je sam predložila farmerima da ju izaberu za sluškinju. "Na ovoj farmi za mene nema mjesta! Oni poštuju mene, moju starost, ali imam osjećaj da se kod nekih krije ono ajde, idi. Da li je to strah od moje snage, znanja i iskustva? Ja vjerujem da je to razlog. Priče što ćemo mi sad bez tebe su priče za malu djecu. U međusobnim odnosima smo kiksali. Od zakulisnih igra može doći samo do ovoga do čega je i došlo.", objasnila je Katica.

Na svoj 41. rođendan Damir je, dakle, postao sluga, međutim, posebno ga je obradovao dar da može sa svojom voljenom provesti poslijepodne na ničijoj zemlji. Tako je par prvi put proveo zajedno vrijeme na farmi, a da nisu u pitanju bili zagrljaji i poljupci preko ograde. Damir je Laru iznenadio i prstenom kojeg je napravio od žice na farmi. Senad je također dobio poklon, ali od svoje obitelji. Kćeri su mu poslale čestitku za Bajram što ga je posebno dirnulo da je čak i zaplakao.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala