Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Proćelavi Matthew McConaughey u potrazi za zlatom
Film "Gold", najnoviji uradak Oskarom nagrađenog glumca vodi ga u potragu za zlatom

Proćelavi Matthew McConaughey u potrazi za zlatom

Želja za bogatstvom dio je i Američkog sna, a Matthew McConaughey u svom će novom filmu navodno proživjeti taj san, no taj će se san pretvoriti u noćnu moru. Film Gold donosi priču o čovjeku koji je naišao na ogromno nalazište zlata u Indoneziji. Na žalost, to nije sretan kraj filma. Nakon toga stvari odlaze nizbrdo.

Matthew MConughey glumio je svakakve očajne i ljigave ljude prije no Kenny Wells iz filma Gold čini se kao najjadniji lik kojeg je do sada utjelovio. Wells nema sreće i potpuno je na rubu. No, čini se kako mu se osmjehnula sreća jer je nekako uspio pronaći zlato u Indoneziji. I iako se isprva čini kako bi mu to moglo riješiti mnoge probleme, kao što to novac obično čini, s druge strane mu isti taj novac stvara mnogobrojne dodatne probleme.

Film Gold režirao je Stephen Gaghan, a prije njega su redateljsku palicu držali Michael Mann i Spike Lee. Christian Bale se trebao naći u ulozi koja je na kraju otišla McConaugheyju. McConaugheyevu ženu glumi Bryce Dallas Howard.

Najzanimljivija stvar kod trailera koji danas imamo priliku vidjeti jest da implicira kako su likovi zaista našli golemo nalazište zlata. Međutim, film je navodno rađen prema istinitim događajima, točnije prema događajima oko tvrtke Bre-X. Oni su tvrdili kako su našli golemo nalazište zlata no zapravo nisu našli ništa. Razlog zašto je nekoliko milijardi dolara vrijedno zlato preko noći nestalo zapravo je bio taj da zato što zlato nije ni postojalo.

Što se dogodilo sa zlatom u filmu Gold saznat ćemo krajem prosinca ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala